Konu açmak ve ilgisizlik

Konu Sahibi
Konu açmak ve ilgisizlik
Arkadaşlar pek çoğumuz eminim bu sorunu yaşıyoruzdur "konu açmak ve ilgisizlik" Şu anda bu konuyu düşüncülerimi dile getirmek için attım.Pek çok kişi konusunu açıyor ama cevap yazmıyor.Biz de (acaba ne oldu? Sorununu çözebildi mi?) sorularıyla başbaşa kalıyoruz.Ve bu durum bazen insanı sinir edebiliyor.Sen oturuyorsun pc(ya da mobile her neyse) başına konularla ilgilenip cevap yazıyorsun.Ama konuyu açan konusunu takip etmiyor,dolyısıyla da cevap bile yazmıyor.Oh be rahatladım Sizce de haklı değilmiyim?

Katılıyorum şahsen 1 ay yoktum dağıtım iznine geldim hemen açtığım konulara baktım cevap yazanlara yanıt verdim falan takip etmek lazım yani

Konu Sahibi
_kaptan_ sen de hoşgeldin ben daha yeniyim forumda.Askerdeymişsin galiba hayırlı tezkereler,seni de yanımızda görmek isteriz

Akıncı

Üye
Bencede ama bazı arkadaşlarımız o kadar çok konu açmıştırki bakamama ihtimalleri olabilir ben şahsen bakmaya çalışıyorum

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

SHS

Üye
bende konu açtın kimse cevap yazmadı sandım

ka_za

Üye
Sonuna kadar haklısın 1999 doğum tarihin falan mi?

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Konu acana tenkinlerde bulunuyoruz ama çoğu kişi kapasiteli konuyu kopyala yapıştır yaptığı için sorunun ne olduğunu tahmin bile edemiyor.
O yüzden cevap veremiyor.

Konu Sahibi
Bencede ama bazı arkadaşlarımız o kadar çok konu açmıştırki bakamama ihtimalleri olabilir ben şahsen bakmaya çalışıyorum

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

orası öyle ama bazen aynı gün içerisinde cevap yazan biri bile bakmıyor konuya