Konu açmak ve ilgisizlik

Sponsorlu Bağlantılar

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
Konu açmak ve ilgisizlik
Arkadaşlar pek çoğumuz eminim bu sorunu yaşıyoruzdur "konu açmak ve ilgisizlik" Şu anda bu konuyu düşüncülerimi dile getirmek için attım.Pek çok kişi konusunu açıyor ama cevap yazmıyor.Biz de (acaba ne oldu? Sorununu çözebildi mi?) sorularıyla başbaşa kalıyoruz.Ve bu durum bazen insanı sinir edebiliyor.Sen oturuyorsun pc(ya da mobile her neyse) başına konularla ilgilenip cevap yazıyorsun.Ama konuyu açan konusunu takip etmiyor,dolyısıyla da cevap bile yazmıyor.Oh be rahatladım:D Sizce de haklı değilmiyim?

hikmet366

hikmet366

Üye
ewet :good:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Katılıyorum :bilmm şahsen 1 ay yoktum dağıtım iznine geldim hemen açtığım konulara baktım cevap yazanlara yanıt verdim falan takip etmek lazım yani :oke: :tebessüm:

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
hoşgeldin kaptan :)

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
_kaptan_ sen de hoşgeldin ben daha yeniyim forumda.Askerdeymişsin galiba hayırlı tezkereler,seni de yanımızda görmek isteriz :tebessüm:

Akıncı

Akıncı

Üye
Bencede ama bazı arkadaşlarımız o kadar çok konu açmıştırki bakamama ihtimalleri olabilir ben şahsen bakmaya çalışıyorum :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

SHS

SHS

Üye
bende konu açtın kimse cevap yazmadı sandım

ka_za

ka_za

Üye
Sonuna kadar haklısın 1999 doğum tarihin falan mi?

x-scarface

x-scarface

Üye
:bilmm

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
Sonuna kadar haklısın 1999 doğum tarihin falan mi?

ewet doğum tarihim.Bu arada size abi demem gerekirken arkadaşlar diyorum forum dili resmi olur diye ama sorun olmaz inşallah :ehe

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Konu acana tenkinlerde bulunuyoruz ama çoğu kişi kapasiteli konuyu kopyala yapıştır yaptığı için sorunun ne olduğunu tahmin bile edemiyor.
O yüzden cevap veremiyor.

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
Bencede ama bazı arkadaşlarımız o kadar çok konu açmıştırki bakamama ihtimalleri olabilir ben şahsen bakmaya çalışıyorum :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

orası öyle ama bazen aynı gün içerisinde cevap yazan biri bile bakmıyor konuya :|

MrExpert

MrExpert

Üye
Bende merak ediyorum hep
:hmmm

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Haklısın

Üst Alt