Konu açmak için 1 günden fazla bekletiyorlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
Konu açmak için 1 günden fazla bekletiyorlar
Ya yönetici az ise yönetici alın bu ne bir konu açıyoruz 1 günden fazla bekletiyorlar.Veya onay sistemini kaldırın.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
1 gündür bekliyor dediğiniz konu dün akşam saat 9:30 da açılmış, bugün saat 11:00 da onaylanmış.
Yönetici arkadaşlar gece bekçisi değil güzel kardeşim, onlarında yemesi içmesi uykusu işi gücü var.
Geç saatlerde açtığınız konunun hemen onaylanmasını beklemeyiniz.
Her bölümde yönetici mevcuttur olmayan bölümlerde ise bizler ilgileniyoruz, gün içinde 200'e yakın konu onaylaniyor, bazı durumlarda en geç 24 saat içinde onaylanır.

• Beğen
Tepkiler: Joker, Mad EagLe ve EroL
Akıncı

Akıncı

Üye
konular onaylanıyor elbette gecikme olacak ben kaç defa mustafa abinin konu onayladığı gördüm onun için sıkıntı yok

• Beğen
Tepkiler: Joker
x-scarface

x-scarface

Üye
Valla mustafa abi ben sana katılmıyorum dün gece saat 2'de ios'a konu açtım anında onaylandı yönetim iyi çalışıyor :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Türe ve Süleyman
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Androidde sikinti oluyor genelde :)

asigsasi

asigsasi

Üye
bu süre bazen 3 güne çıkıyor 3 gün beklediğim oldu

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Gozden kacmistir :)

hikmet366

hikmet366

Üye
bence bu konu fazla tartışilmamalı kapatılmali bu konu

Akıncı

Akıncı

Üye
en iyisi burak:islik mod olamadı ama:ehe

• Beğen
Tepkiler: Joker
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
ben 2 gün bekledim geçenlerde ama bu durum iki defa oldu sadece hep 1 günde onay alıyorum olsun o kadarda bence 1 gün beklemesi daha iyi konu birikiyor bir çok konuya adminler onay veriyor tek tek uğraşmak yerine hepsine aynı zamanda onay veriyorlar kimseye haksızlık olmuyor

hikmet366

hikmet366

Üye

o zaman bu konu senin ilgi alanın dışında kalıyor :)
konuyu niye kapatıyorsun bakim :dover:

yönetıcıler konuları en yakın zamanda onaylayacaklarına göre bu konuyu fazla tartısilmamalı diye düşünüyorum

yaren_dede

yaren_dede

Üye

yönetıcıler konuları en yakın zamanda onaylayacaklarına göre bu konuyu fazla tartısilmamalı diye düşünüyorum

tabiki onaylıyacaklar aksini söyleyen yok zaten ama bazen üyeler sorunlarını konu açarak bildirmek istiyor ve çözüm bekliyor ama sen konuyu kapatıyorsun. konuyu geri açarmısın lütfen :ehe

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Site hakkındaki bölüm konusu zaten sorunu ve buna dair çözümlerin paylaşıldığı bölüm konu sahibi verilen cevap ve öneriler için tatminkar olduğunda konu kapanır.Zira Reşwan admin zaten gerekli açıklamayı yapmış.Konu dağılırsa kapanır.Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: EroL ve Reşwan
gss_adnan

gss_adnan

Üye
Bende de bazen 1 günü gecen oldu ama okunmadan düzenlenmeden onaylanmıyor sanırım
MaxiCep.Com büyük bi aile herkesin bi konu açtığını düşünürsek doğal olarak aksayabilirr

• Beğen
Tepkiler: Nextman
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Elbette ki okunmadan ve düzenlenmeden onaylanmıyor konular. Kutucukları işaretletip onayla butonuna tıklamıyoruz. Ücreti karşılığında hizmet aldığınız mobil operatörünüze yada herhangi bir başka kuruma mail attığınızda sizleri 1 haftaya kadar bekletebiliyorlar. Bizler sizlerden hiçbir ücret talep etmeden hizmet veriyor ve o kurumlardan daha hızlı geri dönüş yapıyoruz. Biraz anlayışlı olmanız gerekiyor günde yüzlerce konu açılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt