Konu açma sorunu!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
Konu açma sorunu!!!
Ben S40 Java Oyunlar Bölümüne Konu Açtım Fakat O Konuları Göremiyorum. Sizce Sebebi Nedir? Yardımcı Olursanız Sevinirim.

aspıre

Üye
onu moderatör gözden geçiriyor..ama bende bu sorundan şikayetçiyim..açtığım konular 3-4 gün sonra forumda oluyor .. lütfen bu soruna bir çare bulunsun

SAYGILARIMLA.. UMARIM ÇARESİ BULUNUR..BU FORUMA DA BU YAKIŞIR ZATEN :oke:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Dosyalar bölümündeki konu kirliliğini/aynı konunun gereksiz yere birden fazla açılımını engellemek amacıyla bu bölümde açılan konular site yöneticilerinin onayına gitmektedir. Eğer konu daha önce açılmamışsa, dogru yerdeyse ve üyeler için yararlıysa yetkili yöneticiler tarafından 24 saat içerisinde açılır. Bununla amaç üyelerin faydasız konularla gereksiz zaman kaybını ve konu kirliliğini engellemektir.

Bu yüzden konu açarken
öncelikle mutlaka forumda arama yapmamız gerekir. Yani konunun daha önce açılıp açılmadığını öğrenmemiz gerekir. Yapacağımız birkaç saniye zamanımızı alacak bu kısacık aramayla hem forumda mesaj kirliliğine sebep vermeyerek hem üyeler ve hem de yönetim açısından kolaylık sağlamış olacağız.

Arama yapmak için
forum Anasayfasında üst kısımda Arama yazısının hemen yanındaki ok işaretine tıklayıp arama yapacağımız kısmın açılmasını sağlıyoruz, açılan yere aramak istediğimiz kelime-kelimeleri yazıyoruz. Daha net sonuçlar için "Sadece mesaj başlıklarında ara" yazısının önündeki kutucuğu işaretleyip aramamızı yapıyoruz.

Sonuç itibarıyle sevgili :maxicep: üyeleri sadece birkaç saniyenizi alacak bu işlemle forumdan maksimum faydalanmış olacaksınız-kuralları çiğnememiş olacaksınız- çok değerli olan zamanınızı boşa harcamamış olacaksınız.

aspıre

Üye
iiii hoş anlatmışsın ..teşekkürler.ve çok doğru bir uygulama forum kirliiğini enegelliyo fakat 24 saat değil de 2-4 gün arası olacak

SAYGILARIMLA....

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
iiii hoş anlatmışsın ..teşekkürler.ve çok doğru bir uygulama forum kirliiğini enegelliyo fakat 24 saat değil de 2-4 gün arası olacak

SAYGILARIMLA....
Acımasız olmayalım. Bu kadar uzun süreli olmaz. Ki olsa bile süreklilik arz etmez.

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
abi haklısınız ama pek hoş değil hele bide oyunlar bölümü için uygulanırsa.......

Ozan

Ozan

Admin

SAYGILARIMLA....
Maalesef bazı günler için katılmamak elde değil

Örnek vermek gerekirse son 1 haftadır, 2 günlük konular birikmiş durumda.
Bunun istisnası olarak, bayram haftası ve bayram dönüşü, telaşı dememiz gerekiyor.
Ancak yinede durum adına kusura bakmayın, normalde Alperen' in de dediği gibi, 1 gün içerisinde konuları eğer uygun ise onaylamaktayız. Amacımız , geç onaylayıp keyif yapmak değil, ilgili kategoriye girildiğinde, konulara bakıldığında güzel ve kayda değer bir görünüm olması.

Şahsen şu an bir yandan yeni düzenlemeler yaparken biryandan da konuları onaylamakla uraşıyorum.

Solamente

Üye
Arkadaşlar sonuçta site yöneticileride tatil yapıyor stres ortamı yaratmayalım ;)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
onu moderatör gözden geçiriyor..ama bende bu sorundan şikayetçiyim..açtığım konular 3-4 gün sonra forumda oluyor .. lütfen bu soruna bir çare bulunsun

SAYGILARIMLA.. UMARIM ÇARESİ BULUNUR..BU FORUMA DA BU YAKIŞIR ZATEN :oke:

Yaklaşık bir yıldır yöneticiyim, onaylanacak konular sadece 1 kere 4 gün bekledi...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici

SAYGILARIMLA....

Kopya maxicepte 2 dk'da mı onaylanıyor aspire?

Sen daha iyi bilirsin. ;)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Benim Bu Konuda Bir Sorunum Yok..
Çünkü Bir Konu Açtığımda 20 Dk. Sonra Konu Açılıyor..
Ama Son 2 Gündür Açtığım Konular Bekliyor..
Konuların Yönetici Onayını Beklediğini Bildiğim İçin Rahatım.. :)

eemir99

eemir99

Üye
ya kardeş siz konu açmışşısız geç geliyo diyosunuz ben konu açamıyorum yardım edermisinizi? nasıl açacam konu yardım plssss

Ozan

Ozan

Admin
Her forum kategorisine girdiginizde, başlıkların listelendiği sayfanın sol üst köşesinde "Yeni Konu" butonu var bu sekilde baslık açabilmektesiniz ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt