Konu açma hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Konu açma hakkında
Şu konu açma işinde herkez kafasına göre konu acıyor ve boşuna çöp oluyor bunun yerıne belli bir rütbe belırlesek ve bu rutbe ve ustundekıler konu açsa böyle birşey mümkünmü?

• Beğen
Tepkiler: Badr Hari

superbot

superbot

Üye
bence rütbe değilde mesela süre olarak belirlesek daha iyi olur. İşte 3-5 ay neyse artık. Ama emin ola yeni üye ve üye olacakların bizlerle paylaşacağı çok şey olacağına inanıyorum.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ama dostum adam yeni üye ama paylaşım yapacak rütbenin yükselmesinimi beklicek

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Side haklısınız ama gerçekten bazıları abartıyor hiç alakasız konular oluyor ama neyse. (kilitleyelim lütfen)

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Herkes kafasına göre değilde bilmeden açıyor böyle konuları düzeni kavrayınca bu sorunlar çözülüyor:oke:

facacan

facacan

Üye
Öyle şey olurmu bu zorbalık olur.Sitenin hitini düşürür...

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Ben kısaca özetledim ozmn:oke:

facacan

facacan

Üye
Şöyle olabilir üye adayı olarak bir süre belirli yerlerde konu açar sonra admin yeterli görürse üye olur.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
en iyi sistem varolan sistem o zaman da adminlerin işi iyice artacak..tek tek herkesi nasıl kontrol edeceksin..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Saçma ... Rütbesi az olan ama çok şey bilen insanlar var bunu unutmayalım ... Adam belki aktif üye olacak ama rütbe sınırını görünce uğraşmayacak veya boş mesajlar yazacak ... Biraz düşününce akla mantığa aykırı olduğunu anlayacagiz ...

aLone

aLone

Üye
yöneticiler zaten boş konuları çöpe atıyor hemen siz kafanıza bunlara yormayın !

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
aL&#963;&#951;&#1108;;1734677' Alıntı:
yöneticiler zaten boş konuları çöpe atıyor hemen siz kafanıza bunlara yormayın !

saoL

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Konunun silinmesini istiyorsan konuyu şikayet butonu sayesinde şikayet edebilirsin :)

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Neyse boş konuları yöneticiler siliyomuş buda sılınır yakında:oke:

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Arkadaşlar bazı bölümlerde yönetici onayı olmadan konu açılmıyor. Sizde eğer kurallara uymayan bi konu görürseniz şikayet edin. Yöneticiler gerekeni yapacaktır. Öneriniz için teşekkürler.

Odysseus

Odysseus

Üye
Rütbeye bağlı olarak konu açılması siteye üye olan kişileri soğutacak ve aktiflik düşecektir. Bu tarz bir uygulama Symbian kategorilerinde yapılıyor. Üye konu açabiliyor ancak konusu yönetici onayından geçiyor. Şu an için bu tarz bir uygulama yapmamız mümkün değil.

İlginiz için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt