Kontörlü cep limitsiz tarife

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
Kontörlü cep limitsiz tarife
Her yöne günde toplam 10 dakika konuştuktan sonra tüm Vodafone'lularla
bedava konuşmak istiyorsanız.



Ayda 100 kontör yükleyin, her gün toplam 10 dakika istediğiniz operatörden istediğiniz kişiyi arayın, günün geri kalanında tüm Vodafone'lularla bedava konuşun.



  • *Aylık 100 kontör yükleme şartı sağlandığında geçerlidir. 10 dakika ücretli görüşmeleri kapsamaktadır.
  • **Gün içinde Turkcell, Avea, PSTN, Vodafone, Kıbrıs ve uluslararası yönlere yapılan 10 dakika ücretli görüşmeden sonra yurtiçi-şebekeiçi görüşmelerde geçerlidir.
ESASLAR


  • Aylık 100 kontör yükleme şartı sağlandığı takdirde 30 gün boyunca Kontörlü Cep Limitsiz Tarifesiyle aynı gün içinde (saat 00.00-23.59 arası) Turkcell, Avea, PSTN, Vodafone, Kıbrıs ve uluslararası yönlerde yapılan toplam 10 dakikalık ücretli görüşme sonucunda gün sonuna kadar (saat 00.00-23.59 arasi) yurtiçinde Vodafone içi yapılan görüşmeler ücretsizdir.
  • Kontör yükleme şartı sağlanmadığı takdirde arama ücretleri değişmez ancak 10 dakika sonrasında ücretsiz görüşme avantajından yararlanılamaz.
  • 10 dakika saniye bazlı sayılacak olup, abonelerin bu sınırı geçmek için toplam 600 saniye Turkcell, Avea, PSTN, Vodafone, Kıbrıs ve uluslararası yönlerde ücretli olarak konuşması gerekecektir.
  • Aboneler 10 dakikaya ulaşmak için harcanan süreyi USSD aracılığıyla sorgulayabilecektir. Sorgu için kullanılacak servis "*123#14#" dir.
  • Şebeke içi ücretsiz görüşme hakki yurt içi diğer Vodafone aboneleriyle yapılan görüşmelerde geçerli olup, yurtdışı aramalarında, MH aramaları, özel servisler, faks, data, WAP numaralarının aranmasında dahil değildir.
  • Vodafone içi (yurtiçi) aramalar dakikası 1 kontörden ücretlendirilmekte olup ücretlendirme periyodu 6 sn'dir (6 saniyede 0,1 kontör düşmektedir), yurtiçindeki diğer operatörleri ve sabit hatları aramanın ise dakikası 2 kontörden ücretlendirilmekte olup ücretlendirme periyodu 6 sn'dir (6 saniyede 0,2 kontör düşmektedir).
  • Cep Limitsiz Kontörlü Tarifesi konferans görüşme özelliğine sahip değildir.
  • Kazanılan ücretsiz görüşme süresinin sona erdiği 23.59'da ücretsiz görüşmeden ücretliye geçiş olmasından kaynaklanan bir kesinti olacaktır. Abone ücretsiz görüşme süresinin bittiği yönünde SMS ile bilgilendirilecektir. Bu saat itibariyle abone tekrar arama yaparak ücretli olarak görüşmelerine devam edebilecektir.
  • Ücretsiz görüşme hakkinin kazanılması için kullanılması gereken ücretli 10 dakikaya özel servisler, faks, data, WAP ve müşteri hizmetleri aramaları dahil değildir.
  • Abonenin herhangi bir kampanyadan kazanılmış hediye kontörlerinin bulunması durumunda öncelikle bu hediye kontörler kullanılacaktır. Hediye kontör kullanılarak yapılan görüşmeler ücretli görüşme sayılmadığı için, ücretsiz görüşme kazanılması için gerekli 10 dakika süreye dahil edilmeyecektir.
  • Adil Kullanım: Aylık toplam hatbaşı 10.000 dakika üzerindeki kullanımların, sunulan hizmetin haberleşme ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanılmış olabileceği kabul edilerek, bu durumlar için Vodafone Türkiye abonenin kullanımını inceleme ve kötü niyetten kuşkulandığı takdirde, aboneyi uyarma, gerekirse hattı kullanıma kapatma ve tek taraflı iptal hakkını saklı tutar. Abonelerin yapacağı bir çağrı süresi 79 dk'yı geçemez.

  • 5000 SMS Hediye: haftada 15 kontöre Vodafone içi 5000 SMS hediye kazanın.


Kontörlü Cep Limitsiz Tarife Tablosu Günde 10 dakikaya kadarGünde 10 dakikadan sonra*Vodafone içi görüşme1 Kontör/dkÜcretsiz - Limitsiz **Diğer GSM operatörleri ve sabit hatlar2 Kontör/dk 2 Kontör/dk SMS2 Kontör2 Kontör
  • *Aylık 100 kontör yükleme şartı sağlandığında geçerlidir. 10 dakika ücretli görüşmeleri kapsamaktadır.
  • **Gün içinde Turkcell, Avea, PSTN, Vodafone, Kıbrıs ve uluslararası yönlere yapılan 10 dakika ücretli görüşmeden sonra yurtiçi-şebekeiçi görüşmelerde geçerlidir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt