Kontörlerim gidiyorr acill

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
Kontörlerim gidiyorr acill
Sürekli kendiğlinden mesaj geliyor ve bana kontörün kaç kaldığını söylüyor ve her seferinde azalıyor . 5er 10ar tane kalanları gitmeden yardımcı olun... ACİLL :ağlarım::ağlarım:

kur

kur

Üye
telefonun modelini bile belli degil....
1-arka planda calisan prg.lari teker teker ac-kapat..internete baglanabilenleri exit yap.
Bu yontem ise yaramazsa :
2-Internet-WAP(Turkcell,Avea,Vodafone-wap) ve Turkcell,avea,vodafone-internet ayarlarinin
her 2 sinide sil sadece MMS ayarlarin kalsin ...

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım telefonumun modeli samsung jet yazıo. Hattım turkcell telefonum Samsung s8003 jet

kur

kur

Üye

Telinizin genel ozelliklerinden anladigim kadariyla A-GPS den kaynaklaniyor.Hemen GPS in internet baglantisini kes problem hallolur.
Ayrica yukarda belittigim Turkcell-wap ve Turkcell INTERNET baglantilarinida Mutlaka sil
WAP-push OLARAK ZIRT PIRT REKLAM DERDINDEN KURTULURSUN(telin pilini harciyorlar)
Turkcell -MMs VE MOBIL TV yeter.
WI-FI olmasi zaten internetin icin yeterde artar...
iyi gunlerde kullan..:bye2:

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
kur kardeş telefonu yeni aldım sayılır nerden yapılcak bilmiyorum malesef .. gps falan kullanmıyorum ben turkcellin her zımbırtısını nasıl iptal edioz .??

kur

kur

Üye
Genelde yerleri aynidir:
Araclar-Ayarlar-Baglanti-Erisim noktalari;Tikla altindaki
Turkcell-wap ve Turkcell-interneti sil
Turkcell MMS(sms ve mms icin gerekli) ve MOBIL TV(3g icin gerekli) Kalsin..

--------------- Ekleme ---------------

A-GPS de yapilacak ayarlar:
Araclar-ayarlar-genel-Konumlama;TIKLA
Konumlama yontemleri altindaki;
TumlesikGPS;x isaretli kalsin digerlerinin isaretlerini kaldir..
Yardimli GPS:-
Sebeke tabanli:-
Bluetooth GPS;-
Konumlama Sunucusu;altinda,BU 2 yer onemlidir.kontorleri aktaran arka planda calisan yer burasi..
Erisim Noktasi;Tanimlanmalidir(yok ;demektir) yaziyorsa boyle kalsin.Turkcell-internet Yaziyorsa mutlaka sil...
Arka planda calisan yer burasidir..
Sunucu adresi:supl.nokia.com ;;;;;burayida tikla ve sil bos kalsin veya kafana gore internet sayfasi olmiyan bisey yaz...
Artik kontorlerin senin kontrolundedir...
:bye2:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hangi hattı kullanıyosan müşteri hizmetlerini ara bilgi verirler düzeltirsin belki hattandır telefonun versiyonunu güncelle olur oda olmadı hard format at ama hattandır büyük bir ihtimalle

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
bide arkadaşlar telefona jar oyun yükledim bürsürü onları oynarken bişeyler çıkıyordu onlardan olmuş olabilirmi.. ??

kur

kur

Üye
1-Jar Oyunlari telinize yuklerken,upgrade;guncelleme istemisin diye kurulurken onyazi ile telefoon sahibine sorar,
bizde lisan bilmedigimizden kurma safhasinda Yes tusuna basar Jar-oyun dosyasini telimize kurariz.
2-Bazede Jar dosyalari Autostart olsunmu(telefonu acinca otomatik baslasinmi)diye sorar gene Yes deriz..
Bu 2 hata prgramlarin arka planda calismasina ve pil harcamasina neden olur.
Mutlak prgramlari Telefonu acinca kontrol edip:EXIT yapin....
En iyisi kullanmadiginiz bu tur prg.lari silin gitsin.
Kullanacaginiz zaman kurarasiniz....
:bye2:

MuSTaFa..!

MuSTaFa..!

Üye
bence hemen comwarrioru yükle :) telefonuna virüs bulaşış işte anla hemen yükle anticomwarrior virüs programını

kur

kur

Üye
eren21 ;arkadasa duyurulur;
anticomwarrior s60v2 isletim sisteminde kullanilir...
Samsung S8003 Jet ; de symbian YOK....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt