kontörle takaslık turkcell 100 mb internet paketi

Sponsorlu Bağlantılar

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Sen 100 Mb internet paketini nasıl bize yollayacaksın ki?

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Cenk arkadaşımız İnternet Paketi kodunu size SMS ile ya da PM yolu ile gönderiyor. Kendisinden daha önce alış verişim olmuştur. Hiç bir sorun yaşamadım.

mahsunadar

Üye
ya bhu 100 bedava kontör nasıl geliyor

--------------- Ekleme ---------------

lütfen

--------------- Ekleme ---------------

lütfen biri söylesin bu 100 kontör nasıl gelecek lütfen....

kavutlar

kavutlar

Üye
teşekkürler :alkis

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Arkadaş bu paketler iyide şu an çek tutulmaz. Turkcellin internet hediyeli kampanyası bitsin ondan sonra tercih edilebilir. Kampanyanın bitiş tarihi haziran sonu..

mr_lee

mr_lee

Üye
süpermiş valla peki nasıl yollucaz

cenkozgen

cenkozgen

Üye
    Konu Sahibi
ee sanki biraz dagılmıs konu ha? :D

neyse hala elimde baya var isteyen olursa mod umuz dediği gibi sms yoluyla işi hallediyorum.

cenkozgen

cenkozgen

Üye
    Konu Sahibi
teklifi güncelleyip iyileştirme yaptım

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Cenk abi işleri baya kızıştırmışsın :) Her hat bu paketlerden en fazla 2 kere faydalanabiliyor arkadaşlar. Ben daha önce 2 kere kullanmıştım İnternet Paketini 3. kez kabul etmedi.

cenkozgen

cenkozgen

Üye
    Konu Sahibi
ediyor ediyor sen de bi sorun olmustur :D yani 2008de kullanmış olmanız farketmez 2009 da da 2 hakkınız var

cenkozgen

cenkozgen

Üye
    Konu Sahibi
evet beyler elimde 42 tane var bu 100 mb lik paketlerden. 1den fazla almak isteyenler için kolaylık yapmaya calısırım.

arslansem

arslansem

Üye
Sen nasıl aldın nerden buldun bu paketleri :hmmm

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
:naughty:Evet yaa ben de takıldım orda :naughty:

cenkozgen

cenkozgen

Üye
    Konu Sahibi
ne farkeder ki, nihayetinde elimde var ve isteyene takas yoluyla veriyorum. yani üzümünü ye bağını sorma :D

ilo53

ilo53

Üye
arkadaslar bu 100 mb ınternet paketı nasıl gonderıyosun bızede gosterırsen sevınırım

cenkozgen

cenkozgen

Üye
    Konu Sahibi
ilk msjdaki tekliflerden hangisini istiyorsanız o secime göre bana kontör kart şifresini yolluyorsunuz msjla yada kontör transfer ediyorsunuz, hemen peşine ben de size kontör kart şifre veya şifrelerini sms le yolluyorum. işleyiş bu sekilde oluyor.

ilo53

ilo53

Üye
ben 100mb ınternet paketı alıcam ama sımdı degıl bılgısayar bakıma gıdınce 1 aaylıkmı 100mb ınternet paketı

cenkozgen

cenkozgen

Üye
    Konu Sahibi
evet yükledikten sonra 1 ay içinde kullanmanız gerekiyor. 30 gün sonunda deaktif oluyor

Üst Alt