Kontör Vurgununa Dur Diyecek Kişiler Aranıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tr-Maxicep

Tr-Maxicep

Üye
    Konu Sahibi
Kontör Vurgununa Dur Diyecek Kişiler Aranıyor
Merhabalar;

Ben forumunuza daha dün akşam kayıt oldum maxicep gerçekten kısa zamanda iyi bir yerlere gelmiş.Ama birde şu kontör vurgunu yapan sitelerin reklamı olmasa...Bende biliyorum adsense'nin ve adtech'in bu sitelerle dolu olduğunu site yöneticilerinden tek bir ricam olucak lütfen bu tür reklamları kaldırın.Bunun yerine normal reklamlar koyun.Şimdi gelelim asıl konumuza geçen gün telefonuma 100 kontör yükledim ama nedense akşam baktığımda kontörlerimin 50'ye düştüğünü gördüm.Herhalde bi yanlışlık oldu diye bende Turkcell müşteri hizmetlerini aradım.Karşıma çıkan görevli bile sorunu çözemedi(:)).Bir saat sonra biz sizi ararız deyiverip kapattı gerçekten aradı ama 3 saat sonra(:ehe).
Güya ben Ringofon şirketinin ''250 kontör'' kampanyasına abone olmuşum nasıl iptal edebileceğimi sordum şu numaraya iptal yazıp gönderin dedi.Gönderdikten sonra gene 20 kontörüm gitti (:@).
Ama gerçekten ben bu tür dolandırıcılıkları bildiğimden dolayı hiç abonelik mesajı atmadım ve banada öyle bir şey gelmedi.

Neden Dava Açılmıyor !
Ringofon mağduru olduktan sonra google dan araştırma yaptım ki yanlız mağdur olan ben değilmişim. Yüzlerce insanı kandırıp trilyonları cebe indiren bu sahtekarlara dur diyecek bir yargı mercii yok mu. Neden hala dava açılmadı. Neden türk insanını enayi yerine koyan bu şirket hala kapatılmadı, neden sahipleri yargılanmıyor ?

ŞİMDİ VARMI BENİMLE BU KONTÖR VURGUNUNA DUR DİYEN ?

Not:Sadece bi benimle olur demeyiniz.Unutmayın ki çokları azlar oluştur.Bu kampanya başka forumlardada yürütülmektedir.

Grafikerlerden Ufak Bi Rica;
Sevgili grafiker arkadaşlarım acaba bu vurgun ile ilgili güzel bir banner yapabilirler mi?

İnternetten Bir Kaç Alıntı;
Ringofona Koz Vermeyin !

Ne olursa olsun hiç bir yere sanaldan özellikle cep numaranızı girmeyin.
Özellikle BEDAVA diye gecen melodiler, programlar hepsi sizi sisteme kayıt etmek icin kurulmus tuzaklardır.
Haberi bile olmadan kayıt olanlara, yalandan dolandan şu ip adresi ile şu tarihte girmişsiniz diye uydurmalar dinlemek zorunda kalırsınız yoksa.
Tedbirler :
Sanalda hiç bir yere telefon numarası girmeyin.
Bedava yazıyorsa ve kullanım şartı yoksa o sayfada, sayfanın bir capsını alın ( yani sayfa resmini pc ye kaydedin, daha sonra delil olarak kullanmak icin )
Telefonunuza gelen mesajlara EVET yada HAYIR gibisinden hiç bir mesaj yollamayın. Mesajın guvenilir olduguna dikkat edin.
Ringofon tuzagı gitgide daha cok insanı kandırmaya devam ediyor. Sesimizi duyurmamıza yardım edin...
________________________________________________________________________________

Ringofon 620 Kontorümü Yedi

Ringofon isimli firma tarafından, Aralık ayından bu yana hattımdan tam olarak 620 kontör (Telsim müşteri hizmetlerinden öğrendim) almıştır.
Ringafon’u aradım. Bana Üye olmuşsunuz, ondan gitti dediler ve kontörlerimi geri vermeyeceklerini söylediler. Haksızca alınan 620 kontörüm hakkında yardım istiyorum.

corchy

corchy

Üye
e arkadasım sende neden yıyosun bu numaraları

Tr-Maxicep

Tr-Maxicep

Üye
    Konu Sahibi
Ya Ben Kabul Etmedimki Kendileri Abone Etmiş Bende Sonradan Farkına Vardım Ben Telefonuma Ücretli Hiç Bir İçerik İndirmem (maxicep sağolsun) :)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
bizden neden gitmiyor kontör?
çünkü bedava yazan hiç bir yere numaramı yazmıyorum.
benim bilgim dışında kesinlikle üye yapma gibi bir durum söz konusu değil.
sen üye olmazsan onlarda kontör alamazlar senden...

Tr-Maxicep

Tr-Maxicep

Üye
    Konu Sahibi
Ya Gerçekten Ben Hiç Bir Yere Numaramı Yazmadım Sanırım Birisi Yazmış Olabilir

renevatiocellad

Üye
mesela şöylede olabiliyor manyağın biri bedava yazan yere kafadan bir numara sallamıştır. O numarada senin numarandır. Olur olur burası Türkiye. ama demeden arkadaşım çok çok geçmiş olsun. 620 kontör az bişey değil de ben merak ettim sen nasıl şüphelenmedin. 100 kontör gitti 200 kontör gitti. Hiç mi farkına varmadın yav.

dreamboys69

dreamboys69

Üye
ya o kampanyalarda numaranı girince cebine şifre geliyor mesaj ile.o şifreyi girince üye oluyorsun yoksa adamlar numara sallar herkesi üye yaparlar.

renevatiocellad

Üye
e o zaman kim üye yapmış bu arkadaşı

snacker

snacker

Üye
arkadaslar enıyısı hattı kırmak baska bişey gelmez elden

Mr.Trojan

Mr.Trojan

Üye
Sakın böyle numaralara kanmayın arkdaşlar bende birgün bunun gibi bir yere abone oldum affedersiniz ama bu ******** insanlar bir haftada 300 kontörümü aldı...:@
Yaptıkları şey sadece soygun başka birşey değil...

Tr-Maxicep

Tr-Maxicep

Üye
    Konu Sahibi
Sakın böyle numaralara kanmayın arkdaşlar bende birgün bunun gibi bir yere abone oldum affedersiniz ama bu ******** insanlar bir haftada 300 kontörümü aldı...:@
Yaptıkları şey sadece soygun başka birşey değil...

En Sonunda Halden Anlayan Biri Çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt