Konsept: "Nokia Lumia 1080" ve "Windows 8.1"

Konu Sahibi
Konsept: "Nokia Lumia 1080" ve "Windows 8.1"
İşte Windows Phone 8.1'li Nokia Lumia 1080!

Son günlerde GDR3 ile ilgili haberler artmaya başladı.Zaman geçtikçe kullanıcıların Windows Phone 8.1 sürümüyle ve Nokia'nın yeni cihazlarıyla ilgili beklentileri de artıyor.

Dolayısıyla konsept haberleri de çıkmaya başladı.Şimdi göreceğiniz konsept Windows 8.1 işletim sistemli Nokia Lumia 1080'e ait.Belirttiğimiz gibi bunlar sadece konsept, hayal ürünü

Kısaca teknik özelliklerinden bahsedelim:
  • Snapdragon 800 işlemci 2.3Ghz Krait400 ve Adreno 330 ile birlikte
  • 2 GB Ram
  • 5.5" boyutunda ekran 1920x1080 F*ull HD Çözünürlük 400ppi
  • 3200mAh Batarya

Daha fazla detay için resimlerimize göz atmayı ihmal etmeyin

Neler düşünüyorsunuz?

Tepkiler: saynesim, OttomaN TigeR, m542tf ve 3 diğerleri
Sen harikasın dostum harika bir çalışma daha haber için tebrikler ve

ÖEY

Üye
Güzel bir konsept olmuş. Hatta gerçek gibi, acaba bu gerçekte nabız ölçmek için mi yayınladılar

Tepkiler: mesutcinik

ÖEY

Üye
Doğru dedin

merkel02

Kapalı Hesap
diyecek bir şey bulamadım.. Off..

Abi konsept harika ama ingilizcem tam yetmedi bazı kesimleri anlamadım.Bu arama kısmındaki ilk resimdeki minik kutucukların bir ozelliğimi var ?

Konu Sahibi
Abi konsept harika ama ingilizcem tam yetmedi bazı kesimleri anlamadım.Bu arama kısmındaki ilk resimdeki minik kutucukların bir ozelliğimi var ?

O minik kutucukları sen de görebilirsin

Ayarlar>Dil + Bölge> Tarayıcı ve Arama Dili: İngilizce(Amerikan) yapıp;

Internet Explorer>Ayarlar>İleri Düzey Ayarlar>Varsayılan Arama Sağlayıcısı : Bing yaptığın zaman kullanabilirsin

Minik ipuçları çıkıyor o kutucuklardan

aaa şaşırdım bizde oyle birşey olduğunu bilmiyordum Bi deneyeyim abi teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Ama sanırsam o özellik Turkiye'de açık değil galiba çünkü bende bing kullanıyordum hiç rastgelmedim?

Konu Sahibi

Açık kardeşim ayarları tam dediğim gibi yap, internetin açık olsun biraz bekle geliyorlar

Eline sağlık, konu için teşekkürler.
Gerçekten hoş bir konsept.

Bu konsept kesinlikle gerçek olmalı! Biz bu haliyle bile Windows Phone'a hayransak o zaman ne oluruz bilmiyorum

Çıkarsa büyük ihtimalle alırım bu tip bir cihazı ekran büyük işlemci iyi bunu yanında güzel hoş özellikler de eklenirse harika olur her konsept gerçeğini doğurur bir eksik bir fazla

Güzel bir konsept olmuş. Hatta gerçek gibi, acaba bu gerçekte nabız ölçmek için mi yayınladılar
doğruluk payı kesinlikle yüksek Özgür Abi baktılar ki çok güzel tepkiler alacaklar, sür piyasaya gitsin fiyat bile koymuşlar utanmadan

- - - Eklendi - - -

bu arada gerçekten güzel konsept olmuş gerçekleşmesi biz bütün wp ve nokia kullanıcılarının temennisi...

Tepkiler: ÖEY
İyi ama diğerleriyle aynı kamera veya özel şeyler getirip geçmeli hepsini