Komik Ölümler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SALVADORE

SALVADORE

Üye
    Konu Sahibi
Komik Ölümler
::Komik Ölümler::
+Buenes Aires’te karisini sinirlenip onu oldurmeye kara veren adam,otelin 23. katindaki odalarindan karisini asagi atar.Kadin elektrik tellerine takilir.isini saglama almak isteyen adam pesinden atlar.Telleri tutturamaz,yere cakilir

+Misirli ciftci,Nil Nehri’ne dusen tavugunu kurtarmak icin suya girer.Ancak girdaba yakalanir.Kiyiya donemiyince haykirarak yardim ister.Bu kez oglu atlar suya.O da girdaba yaklanir.Berberce yardim isterler.Derken adamin kizi,karisi ve iki komsulari da ayni kaderi paylasirlar.Sonunda tavuk kurtulur ama 6 ölü birakir!

+Irakli terorist Khay Rahnajet icinde bomba olan paketi postayla suikast adresine gondermeye kalkar.Ancak yeterli sayida pul yapistirmadigi icin paket,ev adresine geri gonderilir.icinde bomba oldugunu unutan acemi terorist Rahnajet paketi acar.Sonrasi malum!

jeacona

jeacona

Üye
nerden buldun bunları ya

boka

Üye
paylaşım için saol

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
+Irakli terorist Khay Rahnajet icinde bomba olan paketi postayla suikast adresine gondermeye kalkar.Ancak yeterli sayida pul yapistirmadigi icin paket,ev adresine geri gonderilir.icinde bomba oldugunu unutan acemi terorist Rahnajet paketi acar.Sonrasi malum!

bu daha önce verilmişdi
ama bunlar ölümün bahaneleri
ecel geldiyse boş
paylaşım için sağol

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

madhead

madhead

Üye
"unutkansan terörist olmayacaksın" olayı haaa

jöly

Üye

çok güzelmiş sağol

abuvice

abuvice

Üye
koptum..

crows

crows

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...