:kop2:
Enes Üye Mini arşiv İdolüm bu adam ya solu süründürüyo sağı öldürüyo Bunlar da kavgada diğer idollerim Haşin gaddar kız Fena bu
Mini arşiv İdolüm bu adam ya solu süründürüyo sağı öldürüyo Bunlar da kavgada diğer idollerim Haşin gaddar kız Fena bu
Enes Üye Dede' Alıntı: Dünür işin gücün kavga. Savaşma seviş Genişletmek için tıkla ... her şeyin zamanı gelince dünür İplemedi bile
Dede' Alıntı: Dünür işin gücün kavga. Savaşma seviş Genişletmek için tıkla ... her şeyin zamanı gelince dünür İplemedi bile
Emrgncy Üye TheFenomen' Alıntı: Bunlar da kavgada diğer idollerim Genişletmek için tıkla ... Bu ikisine koptum
Enes Üye Abi bunlara baktıkça ben de kopuyorum ya aynı şeyler olmasına rağmen @Emrgncy112 Çok iyi bu ya Yan gitmeye devam etseydin Yeni doğmuş ceylan yürümeyi öğrenirken Abooo Salını da salını da düştüm içinee
Abi bunlara baktıkça ben de kopuyorum ya aynı şeyler olmasına rağmen @Emrgncy112 Çok iyi bu ya Yan gitmeye devam etseydin Yeni doğmuş ceylan yürümeyi öğrenirken Abooo Salını da salını da düştüm içinee