güzel yerler gerçektende :)
kol@j Üye Konu Sahibi Samsun55''' Alıntı: güzel yerler gerçektende Genişletmek için tıkla ... 63 mustafa içime dokundu... keşke haber verebileydik... beraber takılırdık
Samsun55''' Alıntı: güzel yerler gerçektende Genişletmek için tıkla ... 63 mustafa içime dokundu... keşke haber verebileydik... beraber takılırdık
zaza Üye kol@j' Alıntı: 63 mustafa içime dokundu... keşke haber verebileydik... beraber takılırdık Genişletmek için tıkla ... sana vicdan azabımı yaşatıyor
kol@j' Alıntı: 63 mustafa içime dokundu... keşke haber verebileydik... beraber takılırdık Genişletmek için tıkla ... sana vicdan azabımı yaşatıyor
63 mustafa Üye kol@j' Alıntı: 63 mustafa içime dokundu... keşke haber verebileydik... beraber takılırdık Genişletmek için tıkla ... düşünmen yeter mustafa abi
kol@j' Alıntı: 63 mustafa içime dokundu... keşke haber verebileydik... beraber takılırdık Genişletmek için tıkla ... düşünmen yeter mustafa abi
kol@j Üye Konu Sahibi zaza' Alıntı: sana vicdan azabımı yaşatıyor Genişletmek için tıkla ... vallahi dert oldu... neyse ailece gelme planlarım var... inşallah o zaman
zaza' Alıntı: sana vicdan azabımı yaşatıyor Genişletmek için tıkla ... vallahi dert oldu... neyse ailece gelme planlarım var... inşallah o zaman
TuMuBeMi Üye kol@j' Alıntı: neyse ailece gelme planlarım var... inşallah o zaman Genişletmek için tıkla ... sen bensiz nasıl gezdin ... içine sindimi bizsiz..., bende senle gelmeyecem aşkım
kol@j' Alıntı: neyse ailece gelme planlarım var... inşallah o zaman Genişletmek için tıkla ... sen bensiz nasıl gezdin ... içine sindimi bizsiz..., bende senle gelmeyecem aşkım
kol@j Üye Konu Sahibi TuMuBeMi' Alıntı: sen bensiz nasıl gezdin ... içine sindimi bizsiz..., bende senle gelmeyecem aşkım Genişletmek için tıkla ... içime sinmedi o yüzden kaleye çıkmadım... kale gezisini sana sakladım bi denem
TuMuBeMi' Alıntı: sen bensiz nasıl gezdin ... içine sindimi bizsiz..., bende senle gelmeyecem aşkım Genişletmek için tıkla ... içime sinmedi o yüzden kaleye çıkmadım... kale gezisini sana sakladım bi denem
63 mustafa Üye kol@j' Alıntı: içime sinmedi o yüzden kaleye çıkmadım... kale gezisini sana sakladım bi denem Genişletmek için tıkla ... sizinki de ne aşk mış özeniyorum
kol@j' Alıntı: içime sinmedi o yüzden kaleye çıkmadım... kale gezisini sana sakladım bi denem Genişletmek için tıkla ... sizinki de ne aşk mış özeniyorum
kol@j Üye Konu Sahibi 63 mustafa' Alıntı: sizinki de ne aşk mış özeniyorum Genişletmek için tıkla ... vakti gelince danışırsın artık... forum aşkı nasıl olur diye....
63 mustafa' Alıntı: sizinki de ne aşk mış özeniyorum Genişletmek için tıkla ... vakti gelince danışırsın artık... forum aşkı nasıl olur diye....
63 mustafa Üye kol@j' Alıntı: vakti gelince danışırsın artık... forum aşkı nasıl olur diye.... Genişletmek için tıkla ... o günü iple çekeceğim
kol@j' Alıntı: vakti gelince danışırsın artık... forum aşkı nasıl olur diye.... Genişletmek için tıkla ... o günü iple çekeceğim
TuMuBeMi Üye kol@j' Alıntı: içime sinmedi o yüzden kaleye çıkmadım... kale gezisini sana sakladım bi denem Genişletmek için tıkla ... sinmedi bukadar gezdinde sinse nekadar gezerdin kim bilir benle sadece kaleyemi gideceksinde kaleyi bana bırakıyosun .. orayıda tek gezersin üzgünüm..
kol@j' Alıntı: içime sinmedi o yüzden kaleye çıkmadım... kale gezisini sana sakladım bi denem Genişletmek için tıkla ... sinmedi bukadar gezdinde sinse nekadar gezerdin kim bilir benle sadece kaleyemi gideceksinde kaleyi bana bırakıyosun .. orayıda tek gezersin üzgünüm..
63 mustafa Üye TuMuBeMi' Alıntı: sinmedi bukadar gezdinde sinse nekadar gezerdin kim bilir benle sadece kaleyemi gideceksinde kaleyi bana bırakıyosun .. orayıda tek gezersin üzgünüm.. Genişletmek için tıkla ... abla sende çok katısın mustafa abi ye kaleye çıkalım dedik çıkmadı ailem olmadan çıkmam dedi
TuMuBeMi' Alıntı: sinmedi bukadar gezdinde sinse nekadar gezerdin kim bilir benle sadece kaleyemi gideceksinde kaleyi bana bırakıyosun .. orayıda tek gezersin üzgünüm.. Genişletmek için tıkla ... abla sende çok katısın mustafa abi ye kaleye çıkalım dedik çıkmadı ailem olmadan çıkmam dedi
kol@j Üye Konu Sahibi içime dert oldu yalnızlığım... o yüzden kaleye çıkmadım... yoksa kallere dayanamam biliyon... çarşıyı da yeterince gezmedim şehri de pek iyi gezmedim... bir balıklıgöl....
içime dert oldu yalnızlığım... o yüzden kaleye çıkmadım... yoksa kallere dayanamam biliyon... çarşıyı da yeterince gezmedim şehri de pek iyi gezmedim... bir balıklıgöl....
zaza Üye Abla mustafa abinin üzerine fazla gidiyon adam sizsiz çıkmam dedi o an yanında ben vardım şahidim
kol@j Üye Konu Sahibi zaza' Alıntı: Abla mustafa abinin üzerine fazla gidiyon adam sizsiz çıkmam dedi o an yanında ben vardım şahidim Genişletmek için tıkla ... karışmayın len karıma... ister döver ister sever
zaza' Alıntı: Abla mustafa abinin üzerine fazla gidiyon adam sizsiz çıkmam dedi o an yanında ben vardım şahidim Genişletmek için tıkla ... karışmayın len karıma... ister döver ister sever
63 mustafa Üye kol@j' Alıntı: karışmayın len karıma... ister döver ister sever Genişletmek için tıkla ... karısınada laf söyletmezmiş
kol@j' Alıntı: karışmayın len karıma... ister döver ister sever Genişletmek için tıkla ... karısınada laf söyletmezmiş