Kocasını kavurma yaptı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Kocasını kavurma yaptı!
[h=1]Kocasını kavurma yaptı![/h] [h=2]Kızını taciz eden kocasını öldürtükten sonra hızını alamayan öfkeli kadın cesedi pişirdi[/h]

Pakistan'ın Karaçi eyaletinde Zeyneb Bibi (42) adlı kadın 17 yaşındaki kızı Sonia’yı taciz eden kocası Ahmed Abbas’ı öldürdü. Ailenin evinden gelen kötü yemek kokusu üzerine üst kat komşusu olan evsahiplerinin şikâyet için kapıya gelmesiyle kadının cesedi pişirip kavurma yaptığı ortaya çıktı. Açık kapıdan içeri girip mutfakta Bibi’yi kocası Ahmed Abbas’ın bacaklarını ve kollarını pişirirken bulan evsahibi hemen polisi aradı.

Suçunu itiraf eden kadın, ARY televizyonuna verdiği demeçte, “Kızıma dokunmasına izin vermedim. Çayına uyku hapı atıp uyuttuktan sonra iple boğdum. Kokmadan cesetten kurtulmak için parçalayıp baharatla pişiriyordum. Pişman değilim” dedi.

‘Tencerenin dibi tuttu’ diyecekti
Kadına yardım eden 22 yaşındaki yeğeni de tutuklandı. Delil sayılan tencerelere ve satırlara el kondu. Kadının cesetle “korma” denen ve Orta Asya’daki ‘kavurma’dan türetilen yahni yaptığı belirtildi. Bibi eğer yakalanmasaydı komşulara yemeğin yandığını söyleyip tencereleri kanalizasyona boşaltacağını açıkladı.

enginzz

enginzz

Üye
psikobat bu kadın

CarpeDiemm19o5

CarpeDiemm19o5

Üye
abowww :blink::blink:

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
paylaşım için teşekkürler

Astrosman

Astrosman

Üye
Tüh. ALLAH belanı versin avrat ...!!

spy ghost

spy ghost

Üye
afiyet olsun demek düşer bizede :ehe

pelın_

abovv kadına bak:oha::oha:

Revengeful

Emekli Yönetici
Sadece öldürmesini normal karşılayabilirdim çünkü o bir anne. Ama aşırıya kaçmış

aşk tutkunu

Üye
iyi yapmış böyle kansızlara az bile astrosman sni de kınadım

enginzz

enginzz

Üye
adam hak etmiş

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
iyi olmuş kadın da iyi düşünmüş cesetten kurtulmaa fikrini

SHS

SHS

Üye
evlere servis var mı? :zuhaha:

Mert045

Mert045

Üye
ıyk :ehe

aslankaplants

aslankaplants

Üye
biraz aşırıya kaçmış anlaşılan

u_cosar

u_cosar

Üye
abowww :aha:

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
Teyze naptın sen ya o_O

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Ana yüreği bu,yapar.Cesedi parçalaması ve kavurma yapması canilikten değil çaresizliktendir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...