kocasını döverek öldürdü..manisa (resim eklendi) +13

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canturgay

canturgay

Üye
    Konu Sahibi
kocasını döverek öldürdü..manisa (resim eklendi) +13

Kocasını döverek öldürdü

3 çocuk annesi kadın kocasını önce direğe bağladı, sonra sopayla döverek öldürdü.

Manisa'nın Turgutlu Ovası Kumağılı mevkindeki hayvan çiftliğinin ahırında Adnan D. (40) ölmüş halde bulundu.

Olay yerine gelen jandarma, kocasını ahırdaki direğe iple bağlayıp, sopayla döverek öldürdüğü iddiasıyla Fatma D’yi (40) gözaltına aldı.
Adnan ve Fatma D’nin çalıştıkları çiftlikte 6 ve 8 yaşlarındaki çocuklarıyla kaldıkları, çiftin evli olan bir kızlarının daha bulunduğu bildirildi.
Turgutlu Cumhuriyet Savcılığı, olayla ilgili soruşturmaya başladı.

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Vahşet Yaaa:@...Hayret Bişey:@

euprates

euprates

Üye
ne kadın yaw... kurtoğlu85 sanda bulsak böyle birini.. nasıl olur:kop:

ouSahin

ouSahin

Üye
kadın öldürmüş :D vay be bu kadınları dövmedigin zaman böyle yag gibi çıkıyorlar..:)

/şaka kadına kalkan eller kırılsın..:oke:

dreamgirls

dreamgirls

Üye
aa bizim bu tarafta olmuş bu olaayy...
e adam haketmiş ama... kadının canına tak etmiştir, yoksa kimse hayat arkadaşını durduk yere öldürmez...:pro:

TAMER123456789

TAMER123456789

Üye
direğe nasıl bağlayabilmiş acaba dana mı bu. Canı armut çekmiş heralde:ss

dreamgirls

dreamgirls

Üye
direğe nasıl bağlayabilmiş acaba dana mı bu. Canı armut çekmiş heralde:ss
"herif seni şu ağaca bağlayım, çözebilirsen ipleri bana istediğin kadar şiddet uygulayabilirsin" diyen kadın kocasını gaza getirmiş bulunmakla beraber amacına ulaşmıştır... cennetten çıkma olduğuna inanılan sopayla da allah yarattı demeyip canını okumuştur... ellerine sağılk. tabi bu benim senaryom...:ehe

ama kötü bi durum tabi... allah kimseye yaşatmasın:(

TAMER123456789

TAMER123456789

Üye
"herif seni şu ağaca bağlayım, çözebilirsen ipleri bana istediğin kadar şiddet uygulayabilirsin" diyen kadın kocasını gaza getirmiş bulunmakla beraber amacına ulaşmıştır... cennetten çıkma olduğuna inanılan sopayla da allah yarattı demeyip canını okumuştur... ellerine sağılk. tabi bu benim senaryom...:ehe

dreamboys69 duydun mu (şaka şaka):ehe güzel senaryo yazmışsın:ehe
belkide bir tür fantazi desisesine kurban gitmiştir:islik

dreamboys69

dreamboys69

Üye
buyrun detaylar;

turgutlu'da Cinayet

Turgutlu İlçesinde Bir Kadın, Hayvan Çiftliğinde Birlikte Çalıştıkları 20 Yıllık Eşini Direğe Bağlayıp Seviştikten Sonra Sopayla Döverek Öldürdü.
Turgutlu ilçesinde bir kadın, hayvan çiftliğinde birlikte çalıştıkları 20 yıllık eşini direğe bağlayıp seviştikten sonra sopayla döverek öldürdü. Akıllara durgunluk veren olay bu sabah saat 05:00 sıralarında meydana geldi. Kumağılı mevkiinde bir hayvan çiftliğinde işçi olarak çalışan F.D. (40) ile 20 yıllık eşi Adnan D. (40), sabahleyin süt sağmak için ineklerin bulunduğu ağıla gitti.
İddiaya göre, F.D., eşine "Beni direğe bağla, ilişkiye girmek istiyorum" dedi.

Adnan D. ise bu teklifi kabul edip eşini direğe bağladıktan sonra ilişkiye girdi. Daha sonra F.D. bu kez eşi Adnan D.'yi direğe bağlayarak ilişkiye girmek istediğini söyledi. Eşini direğe kalın bir iple bağlayan F.D. daha sonra eline geçirdiği sopayla dövmeye başladı. Kolu ve ayakları iple bağlı adamın başına ve vücüdunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle hayatını kaybettiği iddia edilidi.
3 çocukları olan çiftin neden olduğu bu akıl almaz olayın sebebi henüz belirlenemedi.
Çiftlik yakınından geçen kişiler, direğe bağlanmış cansız yerde yatan
Adnan D.'yi görmeleri üzerine Turgutlu Jandarma Komutanlığı'na bilgi verdi. Jandarma ekiplerinin çiftliğe giderek yaptıkları incelemede, olay yerinden ayrılmayan F.D. jandarmaya teslim oldu. Cinayeti işlediği iddia edilen F.D., jandarma tarafından gözaltına alındı.
Olay sonrası Adnan D.'nin cesedi Turgutlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada, çiftin uzun zamandır sürekli kavga ettikleri ve Adnan D.'nin sürekli eşini dövdüğü ileri sürüldü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...