Kocanızın Aldattığını düşünüyorsanız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Kocanızın Aldattığını düşünüyorsanız

Yasminozz

Yasminozz

Üye
yok yaa biz bayanlar yufka yürekliyizdir yapamayız öyle şeyler.......:ehe: :ehe: :ehe:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
tabi ieminim!!

jöly

Üye
bunlar siz erkeklerin düşünüp bulduğu,bayanlara uygulamak istediği fakat tepkimizden korkup bize mal etmeye çalıştığınız yöntemler olsa gerek :megafon:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Feminist ne olcek !!

MagNum

MagNum

Üye
ya forumLarda zaten 2-3 Tane ßayan var onLarda erkek düşmanı feministLer ya

perfectlover

Üye
Aldatmasınlar onlar da kardeşim. Erkek aldatıyorsa cezasını da çekecek. Yalnız resimlere baktım da ne ilginç intikam şekilleri varmış. Golf topunu mayınla tuzaklamak falan. Allah korusun.

ængelus

ængelus

Üye
Aldatmasınlar onlar da kardeşim. Erkek aldatıyorsa cezasını da çekecek. Yalnız resimlere baktım da ne ilginç intikam şekilleri varmış. Golf topunu mayınla tuzaklamak falan. Allah korusun.
:good:

yine de böyle intikam almayız, gerçi 2. resimde güzelmiş :ehe:

cllgr

cllgr

Üye
suç ve ceza diyorsunuz,yani bu riskleri göze alacak varsa buyursun..yok ben almıyayım..

perfectlover

Üye
Hiç aklımdan bile geçirmem cllgr. Karımı aldatacaksam niye onunla evleneyim ki?

tofy

Üye
çok değişik yöntemler :)

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
Şırınga olayı çok pis olmuş :sopa:
Denemek lazım:ehe:

Altun.

Altun.

Üye
abi şırıngayı düşünemiyoum bile ama şu aslan mükemmel şözüm bide adamın koynuna et koymuşlar yaa muhahha

cllgr

cllgr

Üye
Hiç aklımdan bile geçirmem cllgr. Karımı aldatacaksam niye onunla evleneyim ki?

bende aynı fikirdeyim arkadaşım,aklımdan bile geçirmem.bana yapılmasını istemediğim şeyleri,başkalarına yapmam prensip olarak.hele karıma asla,yukardakileri gördükden sonra düşünmek bile istemem. :ehe:

jöly

Üye
bende aynı fikirdeyim arkadaşım,aklımdan bile geçirmem.bana yapılmasını istemediğim şeyleri,başkalarına yapmam prensip olarak.hele karıma asla,yukardakileri gördükden sonra düşünmek bile istemem. :ehe:

:kop: :kop:

Caine

Caine

Üye
bunları yapacak yürek kimsede yok ama psikopatın biri çıkarsa o ayrı.
şu aslanlı intikam çok değişik bir yol yaw. kesin o aslanı oraya ''panter emel'' getirtmiştir :kop:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Abi Uğraşma WALLA :ehe: Bunlarla!! ;)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
korkun vallaa.......bunları yapmayız dediysekte hiç bişey yapmayız da demedik......:ehe: :ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...