koca forumda elbet bi yardım eden çıkar :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreilhans

emreilhans

Üye
    Konu Sahibi
koca forumda elbet bi yardım eden çıkar :)
abiler ben iphone 3gs alcam buldum ama bulduklarımın hepsi yurtdışiı almalımıyım sizce bi yardım edin :) fiyatı en uygun olanlar oonlar birttane var şu > İPHONE 3GS 16 GB.YURTDIŞINDAN ALINMIŞTIR,FACTORY UNLOCKED'TUR. ( FABRİKA ÇIKIŞI SİMKİLİTSİZ). İMEİ NUMARASI KAYITLIDIR. İOS 4.0 YÜKLÜDÜR VE JAİLBREAKLİDİR. GENEL OLARAK TEMİZDİR , İKİNCİ RESİMDE DE GÖRÜNEN KÖŞE KISIMD SÜRTÜNME KAYNAKLI BİR AŞINMA VAR. .HERHANGİ BİR SORUNU YOKTUR,BÜTÜN ÖZELLİKLERİ SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR. ŞARJ CİHAZI,DATA KABLOSU VE KULAKLIĞI VAR (KULAKLIK ORJ. DEĞİL.BİR TANEDE DERİ KILIFI VAR.KUTUSU YOKTUR. FİYATI SONDUR VE KESİNLİKLE TAKAS DÜŞÜNÜLMEMEKTEDİR.BU KONULARDA LÜTFEN ARAMAYIN.SAYGILAR. <

nasıl ? bi yardım lütfen :megafon:

• Beğen
Tepkiler: sparoww046

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
factory unlock ise al derim.ama kesin factory unlock mu bilemem,bir denemen lazım.

emreilhans

emreilhans

Üye
    Konu Sahibi
peki öyleyse alayımmı abicim ??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
link var mı bir bakayım ilana?

emreilhans

emreilhans

Üye
    Konu Sahibi
buyur abicim :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ilandaki açıklamaların doğruluğu bilinmez ama o sitede çok çakallar var,hevesini kırmayayım ama önce ilan sahibine güvenli ticaret ilanı açmasını söyle.güvenli ticarette ürün eline gelince 3 gün deneme şansın oluyor telefona restore atarsın simkartını takıp denersin eğer çalışmazsa factory unlock değildir,sağına soluna bakarsın hoşuna gitmezse geri iade edersin.bana kalırsa yurtdışı hiç alma 100-200 fazla ver yurtiçi bir iphone al..

emreilhans

emreilhans

Üye
    Konu Sahibi
ya bende öyle düşünüyorumda nadir abi işte :SSSS yoksa kendimi riske atacağıma 50 tle daha fazla verip bkz: bu gibi cihazlar varda işte 50 tl :DDD öğrenciyiz :DD bide nakit alcam get kredi kartı deilmi :) hiç uğraşmak istemiyorum :) haklısın ya ni nadir abi :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
get kredi kartı ile olsa bile kendini riske atma 50 bilemedin 70-80 daha fazla ver garantiliyi al.benim ağzım yandı,kaç aydır unlock bekliyorum.sende bu durmlara düşme..

emreilhans

emreilhans

Üye
    Konu Sahibi
:) peki nadir abi teşekkür ederim :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
rica ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt