Silinen Üye 2480407
Kapalı Hesap
ama şirketin hisse değeri microsoftla anlaşınca düştü symbianı geliştirseydi nokia eski nokia olurdu zatenbir bakımdan dediğinize katılıyorum ancak nokıa yı bitiren nokta android sistemini kullanmaması inadı yüzünden simbianla devam kararı aldı. Devam ettikcede androidin inanılmaz yükselişi çığ gibi büyü dü, artık son çareyi Microsoft ta aradı her şey bu ortaklığa bağlıydı nokıa bir yandan cihaz uretiyor diğer yandan güncelleme lerle kullanıcıları tatmin etmeye çalışıyordu. Microsoft ise adeta nokıa yı bitirmek için güncelleme konusunda çok ağırdan aldı Nokıa yetkilileri bile bundan şikayetciydi ortada sağlam ama içi boş cihazlar var bunlar kimseyi tatmin etmedi .iyice zarar ediyordu nokıa beklenen satışlar bi türlü gerçekleşmiyordu ve şimdi herkesin tahmin edip nokıanı tahmin bile edemediği hazin son . Evet bu milyonlar için istenmeyen ve kabullenilemiyen bir durum inanı benimde çok zoruma gidiyor ama ne demişler kendi düşen ağlamazmış..
neden güldünüz ? Yanlış bir şey mi yazdım.Adam biliyor yaa
Yok,gülmeyelimde ağlayalımmıneden güldünüz ? Yanlış bir şey mi yazdım.
simbian için anna belle gibi geliştirmelerde bulundu ama bunlar onu kurtarmaya yetmedi.. Yapması gereken bir taraftan android li cihaz çıkarmak diğer taraftanda kendi sistemini geliştirmek ti.. Duşunsenize şuan da dandik nokıa x,xl bile sadece nokıa olduğu için kullanmak isteyen var o zamanlarda n8 gibi bir cihaz android yazılımla gelmiş olsaydı ne kadar satardı bir düşünün..inanın androidli bir nokıa var iken kimse samsung un yuzune bakmazdı ..ama şirketin hisse değeri microsoftla anlaşınca düştü symbianı geliştirseydi nokia eski nokia olurdu zaten
bir kaç gün önce nokı tarafından tüm kullanıcılarına gizlilik ilkesi ile alakalı bir ileti gönderildi. Birde siz düşünün bu mesaj bir anda nerden çıktı diye ortada bir sebeb varki böyle bir açıklama yapmak zorunda kaldılar iki taraf anlaşınca 10 yıllık sözleşme bu günde sona erer bu çok basitBeyler hep şahsi düşüncelerinizi yazmışsınız eyvallah da hiç düşünen oldu mu isim değişirse gerçektende neler yaşanır? Nokia yazısı kalkarsa;
1-) Nokia fanatikleri onu bırakır,
2-) Microsoft kendi sistemini ve cihazını üretir, yani diğer markalar bu nedenle wp ye karşı soğuk davranır ve kimse onu kullanmaz.
3-) Ali Kemal abi yazmıştı geçen yeni ceo Satya Nadella da dahil olmak üzere daha iyi bir isim bulamayacaklarını açıklamış,
3-) Ayrıca yanlış bilmiyorsam ms 10 yıl boyunca Nokia ismini kullanacak ( anlaşmada var diye biliyorum )
Bunlara göre yeniden düşünün.
Telgrafla gonderildi.
Duygulara tercüman olduysak ne mutlu bize. Tabiki alıntı yapabilirsin ama benim de küçük bi ricam var; alıntının benden olduğunu ve alıntının kullanıcaksan maxicep'den alındığını da belirtirsen ben dahil bu sitedeki bütün Nokiacıları memnun etmiş olursunZeybek arkadaşı içten tebrik ediyorum çok güzel Bi şekilde kaleme almışın bir de izin istiyorum Nokia ile ilgili yazılarını (anılar hariç) alıntı yapmak istiyorum
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
'maxicep.com'dan zeybek isimli üyeden alıntı yapılmıştır' diye yazabilirsinAllah razı olsun tabiki ne demek isim olarak zeybek mi kullanayım yoksa Gerçek adın olsun istiyorsan tanışalım Ben Yunus
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Türkiyede var Hatta Çorlu da teknosada gördümpiyasada ama Türkiyede değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?