cesurpolis61
Üye
-
Konu Sahibi
-
konuda tarih olacak bir şey göremiyorum .sonuçta wp den bahsediyoruz 25 nisan itibariyle Microsoft yeni cihazlarda bu ismi kullanacak ve bu gerçekleşirse artık burdaki bir çok arkadaşta bazı işlemleri gerçekleştirecek umarım anlaşıldı.Bence bu konu tarih olabilir
Olmayadabilir.
Herşey olabilir.
Bilmiyorum Nokia benim için çok önceden tarih oldu zamanında s^3 geliştirmek yerine androide geçseysi şu anda kullandıgım telefon gine nokia olurdu tamam nokianın symbianı bırakması saçma geliyor bazılarına nede olsa o noktaya symbianla geldi ama ölü platforma devam etmek yerine android e geçseydi şu anda devler arasında yer alırdı.
Kendi düşüncem tartışma çıkmasın.
işte o zaman ben e250 değil 6630 almıştımNokia emin ol zamanında androide geçseydi gene çoğu kişi yok niye böyle bişey yaptı yok symbian gibi sistemi varken neden böyle bişey yaptı diyenler olacaktı bu nokianın şansı bence abdestsiz işçi çalıştırıyorlar bence fabrikalarda samsung gibi kumar oynayamadığı için (androide geçmekten bahsediyorum) battı nokia zamanında nokia 6630 gibi cihazlar varken e250 aldı millet ince diye... Nokianın 5800 zamanında samsungun en berbat telefonu olan starı tuttu dediğim gibi nokianın şansı bu
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
işte o zaman ben e250 değil 6630 almıştım
nokianın şansıda olabilir ama androide geçse çok şey değişecekti emin ol samsung u kurtaran şey android zaten
Bazen risk alacaksın yoksa böyle olur ben şuan nokia ya çok kızıyorumİşte bende onu diyorum nokia kumar oynayamadı samsungun en berbat telefonu sırf kibar diye samsunga gelir sağlıyorken nokia zaten satan sistemini değiştirmeye cesaret edemedi ya tutmazsa diye samsung bu berbat telefonlardan zaten hemen hemen nokia kadar satıyor rahatlığıyla androide geçti ve kazandı
Bazen risk alacaksın yoksa böyle olur ben şuan nokia ya çok kızıyorum
Symbianı satmadıgı için battı zaten.Mego yu denedi tutmadı bari meamo yerine android deneseydi bence haketti bunu nokia neyse uzamasın iyi forumlar.Sen telefon devi olsan o zamanlar için söylüyorum tanınmış ve herkesin aşina olduğu ve tutmuş olan symbianımı satardın yoksa yeni bir sistem olan ve %50 batma riski olan androidimi gerçi gene battı ama dediğim gibi tamamen şans
Symbianı satmadıgı için battı zaten.Mego yu denedi tutmadı bari meamo yerine android deneseydi bence haketti bunu nokia neyse uzamasın iyi forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?