Koç Üniversitesi ve Lumia.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Koç Üniversitesi ve Lumia.....
suan koc universitesinde marka yonetimi ile ilgili bir seminerdeyim konusmaci olarak vodafone nun reklemlarini yapan Tuna bey burda , iphone 5 ile nokia kiyaslamasini her orneginde vurguladi , ve ozellikle en iyi telefon oldunu vurguladi ve iphone kesimine bunu her turlu konu uzerinden savunabilecegini soyledi , kesinlikle firma olarak reklam yapmadi kendiside nokia hayrani oldugunu soyledi benim fikrim kesinlikle artik lumia canli olarak dinleyince lumia yi insanin fikri kesinlikle degisiyor

- - - Eklendi - - -

cumleler tam olarak anlasilmayabilir k.bakmayin seminerde anca bu kadar yazabildim , kisacasi lumia adiyla nokia kendini garantili bir yukselise adadi

- - - Eklendi - - -

sonucda reklam yapmak istese turkcell satarken yapmaz :D

• Beğen
Tepkiler: alperen y

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Helal olsun Teşekkürler :ehe

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Nokiayı bu girdigi wp yolunda gönülden destekliyorum. inş. basarılı olurlar.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Umarim desteklere marketden guzel bir cevap verirde kimse gelisemeyen bir sistem diyemez :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şuanda 120.000 uygulama var ama kimse Ovi'yi geçemez.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
o 120..000 artmasi lazim iste

Seglopsi

Seglopsi

Üye
kimse wp8 gelişemez demesin arkasında koskoca microsoft var, yapmayın yani. ha bir android kadar olamasa da gelişecektir elbette. zaten mühim olan uygulama bolluğu değil, uygulamaların kaliteli olanlarıdır.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
şimdiye kadar 2.5 milyon Lumia telefon satılmış wp8 lerden ve daha satışa çıkmadığı ülkelerde var ;)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tek paralel Özgür abi de mi var sanıyosun abi :d:

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
AVEA ninda pazarlama muduru simdi katildi oda iphone u artik onermiyor sadece marka oldugu icin satildigini savundu

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aynen adam haklı alanların çoğu daha işletim sisteminin android olduğunu bilmiyor :ehe

Send from by Apple iPhone 4s.

droidçi

droidçi

Üye
şimdiye kadar 2.5 milyon Lumia telefon satılmış wp8 lerden ve daha satışa çıkmadığı ülkelerde var ;)

tek başına galaxy s3 60 milyona yakın satmış ondan önce s2 sonra note ve diğer modelleri htc sony huawei motorola zte hiç saymıyorum bile yani android i geçmesi imkansız

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tek başına galaxy s3 60 milyona yakın satmış ondan önce s2 sonra note ve diğer modelleri htc sony huawei motorola zte hiç saymıyorum bile yani android i geçmesi imkansız

yuh be ufak at ufak! 30 milyonu yeni geçti s3 ki biz burda androidle kıyaslamasını yapmıyoruz!

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Arkadaş 2'şer 2'şer sayıyor galiba.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
60 milyon samsung un toplam cihaz satışı

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
yalan atmayın geçen anlatılıyordu başka bir sitede 28 milyon $ diye

• Beğen
Tepkiler: bayram yazıcı
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Uygulamalarda gelisiyor. Kisacasi Wp geliyor.

Black-killing

Black-killing

Üye
Gel gör keşfet aşık ol Işte Bu Lumia 920 :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt