Kobra Yılanıyla Nikahlandı..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kobra Yılanıyla Nikahlandı..!
Hindistan'da bir kadın kobra yılanıyla 2 bin kişinin katıldığı geleneksel düğünle evlendi.

Hindistan'ın Orissa bölgesinde kobra yılanına aşık olan kadın 2 bin kişinin katıldığı geleneksel bir Hint düğünüyle yılanla evlendi. Yılanın tepedeki yuvasından çıkmadığı için bulunmadığı düğüne Bimbala Das adındaki gelin ipek Hint elbisesi giyerek gelirken rahip çift için dua etti. 30 yaşındaki gelin yaptığı açıklamada "Yılanlar konuşamadığı ya da konuşulanı anlamadığından biz özel bir şekilde iletişim kuruyoruz" dedi.

Das "Ne zaman kobranın yaşadığı yerin yakınına süt koysam daima içmeye geliyor. Onu görmeye tepeye gittiğimde bana asla zarar vermiyor" diye konuştu. Kızının evliliğinden dolayı mutlu olduğunu belirten Dyuti Bhoi ise "Bimbala hastaydı. Onu tedavi ettirmek için paramız da yoktu. Ama yılanı sütle beslemeye başladığı zaman iyileşti. Bu nedenle de yılana aşık oldu" şeklinde konuştu. Das düğün gününden beri yılanın yaşadığı tepenin yakınlarındaki bir kulübede yaşıyor.

Hindistan'da yılanlar özellikle de kobralar dini bir simge olarak görüldüğünden saygı gösteriliyor. Bu yılın başlarında Bhubaneswar yakınlarında bir kabile kızı da köpekle evlenmişti.

alıntıdır..

• Beğen
Tepkiler: aLone, catalfleg, Lina_TR ve 1 kişi daha

jackalx_06

jackalx_06

Üye
Hindistan'da yılanlar özellikle de kobralar dini bir simge olarak görüldüğünden saygı gösteriliyor. Bu yılın başlarında Bhubaneswar yakınlarında bir kabile kızı da köpekle evlenmişti.

bu ne yahu, çok ilginç.

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Gerçekmiki bu ALLAH yarabbım bu nasıL iş (hindistanda inekLere tapıLmıyormuydu.?)

catalfleg

catalfleg

Üye
İneklere tapılan yer bende hindistan diye biliyorum ama demek ki adamlar her hayvana tapıyolar kutsal görüyolar..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bi yastıkta kocasınlar

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Mutlu Mesut yaşarlar inşallah:oke:
Cahillik böyle bişi

passiv€ aggressiv€

Üye
ya başka bi kobra yılanını kocası sanarsa :ehe

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Bizde hayvanları seviyoruz ama sadece seviyoruz :). Çoluk çocuk mutlu olurlar. Ben olsam bi doktara gitmesini tavsiye ederdim.

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Gönül bu be neye konacağı belli olmaz:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu tür çok konum olduğu için biliyorum ki köpekle öküzle evlenen hintli kadınlar da var ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...