Kobe'den iyi haberler geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Baskentliia

Baskentliia

Üye
    Konu Sahibi
Kobe'den iyi haberler geliyor

NBA takımlarından 'da aşil tendonundaki sakatlığı devam eden , beklenilenin aksine maçlara yılbaşından önce dönebileceğini bildirdi.NBA'in internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Lakers'ın, 12 Nisan tarihinde Golden State Warriors'a karşı oynadığı maçta aşil tendonu yırtılan Bryant, Çin turu kapsamında gittiği Şenzen kentinde yaptığı açıklamada, ameliyatında yenilikçi bir yöntem izlendiği için iyileşme sürecinin de benzersiz olduğunu belirtti.
23 Ağustos'ta 35 yaşına girecek all-star oyuncu, ameliyat metodunu farklı olarak niteleyerek, "Aşil tendonu sakatlıklarındaki normal iyileşme çizelgesini yıktık. Sakatlığımın üzerinden 3,5 ay geçmesine rağmen şimdiden düzgünce yürüyor ve aşil tendonumun üstüne yük bindirebiliyorum. Bu yüzden dönüş süresinin nasıl şekilleneceğini bilmiyoruz. Bu hepimiz için yeni bir şey" diye konuştu.
Bryant'ın bu sözleri, birçok sporcunun kariyerinin noktalanmasına neden olan aşil tendonu sakatlığından, Lakers'ın sezon öncesi maçlarının başladığı 5 Ekim tarihine kadar dönme ihtimalini gündeme getirdi.
Şubat ayında vefat eden Lakers sahibi Jerry Buss'ın oğlu ve takımın asbaşkanı Jim Buss da geçen ay verdiği demeçte, "Kara mamba" lakaplı basketbolcunun, takımın sezon öncesi kampına katılacağına dair bahse gireceğini ifade ederek, "Kobe bir makina gibi çalışıyor. Tedavi süreci beklenenden daha hızlı gelişti ve eğer sezon başlamadan antrenmanlara tamamen başlarsa bu beni hiç şaşırtmaz" ifadelerini kullanmıştı.
2013-2014 NBA sezonu, 29 Ekim'de başlayacak.
 

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
496
Doğuş Pertez
arslansem
Cevap
0
Görüntüleme
444
arslansem
YsF_90
Cevap
3
Görüntüleme
524
tunahan53
Cevap
0
Görüntüleme
713
tunahan53


Üst Alt