Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Knight OnLine OyuncuLarı'nın DikkaTine.!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
roLf'Us
Üye
Konu Sahibi
Knight OnLine OyuncuLarı'nın DikkaTine.!
Aşırı Derece BağımLıLık Yapar... Çok FazLa ParaLar HarcaYa ßiLirsiniz..
Bu SözLerimi Dikkate ALırsınız Umarım.
Ozan
Admin
Artık aslında herkesin bildiği bir olgu bende zamanında 2 yıl oynayan biri olarak söyleyebilirim evet tabiki doğru ama işi gücü olmayan öğrenciler oynamayı tercih ediyor nedense diyelim.
SeRDR
Üye
kesinlikle tavsiye etmem bu oyunu tam bıraktım derken yeniden kendinizi kaptırıyosunuz
cok illet bisey
Artık aslında herkesin bildiği bir olgu bende zamanında 2 yıl oynayan biri olarak söyleyebilirim evet tabiki doğru ama işi gücü olmayan öğrenciler oynamayı tercih ediyor nedense diyelim.
ben 4 sene oynadım yaklaşık 7-8 tane preminium aldım yaklaşım 100 adet gb aldım 8 tane adam kastım bunlarım hepsi 60+ dır 4 tane adamım soyuldu günde en az 14-15 saat oynardım nerden baksan okulda kantinden yemek yemezdim para biriktirir gb fln alırdım privateserverlarda gm lik ve krallık yaptım şuan knıght oynamıyorum ve elimde knıght tan kazandıgım hiç bir şey yok..
fertongo
Üye
bende oynadım 82 lvl olcaktım banlandım sinirimden oyunu buraktım çar sağlamdı karsı ırkın townuna kendim giriyodum