knight car satilir

Sponsorlu Bağlantılar

emreolol

Üye
    Konu Sahibi
knight car satilir
73 lvl
+8 krovas set
+8ee
+3ironset
felankor +2

olimpia da

fiat: 150tl
batman acilll satilikk

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Aslında çok ucuz fakat Usko oynanmaz :)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
knightmı kaldı :) :) beş sene oynadım baktım böyle olmayacak derslerim hep geriledi sınıf tekrarı yaptım ama şükürler olsun bıraktım oyunu herşey normale döndü online oyun bağımlılığı çok kötü

emreolol

Üye
    Konu Sahibi
knightmı kaldı :) :) beş sene oynadım baktım böyle olmayacak derslerim hep geriledi sınıf tekrarı yaptım ama şükürler olsun bıraktım oyunu herşey normale döndü online oyun bağımlılığı çok kötü

cok kotu bagimlilik yapipr aynen

ecel54

ecel54

Üye
sanırsam 50 levek olunca direk 73 atlıyordu

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Ben hem Knight oynayip hem dersleri idare ediyordum.Abimle cift vardiya oynuyorduk :D

ümran

Üye
ben bi ara metin2 yang aldım baktım şuam çok pahalı ,sattım köşeyi döndüm şuan dubaiden yazıyorum :ehe :pro:

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
ben bi ara metin2 yang aldım baktım şuam çok pahalı ,sattım köşeyi döndüm şuan dubaiden yazıyorum :ehe :pro:

Hahahaha :D Ben bir ara 200 Liralik bir seyler dizdim tek tek.Sonradan abim gitmis hepsini yakmis :)

hikmet366

hikmet366

Üye
metin2 ÇARIM çalındıda kurtuldum 59 lwl di e posta hesabıyla çalinmiştı iyiki de çalmiş allah razı olsun

DDorlion

DDorlion

Üye
Knight Yazısını GÖrünce Silkroad a Başlamak İstedim Nekadar Garip :D

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Ben kendimi frenleyebiliyorum Allahtan. 70 Lv. iyileştirme şamanım var. Tek başına kastım, emek isteyen bir karakter ama aynı zamanda derslerime de çalıştım. Takdir aldım geçen dönem mesela. Biraz kişilik meselesi.

marist

marist

Üye
bir ara metin2 yi çok oynardım ama hiç çar falan satmadım kazancım olmadı yani :D

brksnr

brksnr

Üye
Ben bi kere silkroad oynadim 19lvl oldum biraktim :D :D nedense hic ilgimi cekmemistir boyle oyunlar -.-

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

hikmet366

hikmet366

Üye
konu nerden nereye gelmiş

Üst Alt