Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
knight car satilir
Sponsorlu Bağlantılar
emreolol
Üye
Konu Sahibi
knight car satilir
73 lvl
+8 krovas set
+8ee
+3ironset
felankor +2
olimpia da
fiat: 150tl
batman acilll satilikk
sezaruyanik
Üye
Aslında çok ucuz fakat Usko oynanmaz
DaNq3rB0y
Üye
knightmı kaldı beş sene oynadım baktım böyle olmayacak derslerim hep geriledi sınıf tekrarı yaptım ama şükürler olsun bıraktım oyunu herşey normale döndü online oyun bağımlılığı çok kötü
knightmı kaldı beş sene oynadım baktım böyle olmayacak derslerim hep geriledi sınıf tekrarı yaptım ama şükürler olsun bıraktım oyunu herşey normale döndü online oyun bağımlılığı çok kötü
Hahahaha Ben bir ara 200 Liralik bir seyler dizdim tek tek.Sonradan abim gitmis hepsini yakmis
hikmet366
Üye
metin2 ÇARIM çalındıda kurtuldum 59 lwl di e posta hesabıyla çalinmiştı iyiki de çalmiş allah razı olsun
DDorlion
Üye
Knight Yazısını GÖrünce Silkroad a Başlamak İstedim Nekadar Garip
MCR Killjoy
Üye
Ben kendimi frenleyebiliyorum Allahtan. 70 Lv. iyileştirme şamanım var. Tek başına kastım, emek isteyen bir karakter ama aynı zamanda derslerime de çalıştım. Takdir aldım geçen dönem mesela. Biraz kişilik meselesi.
marist
Üye
bir ara metin2 yi çok oynardım ama hiç çar falan satmadım kazancım olmadı yani
brksnr
Üye
Ben bi kere silkroad oynadim 19lvl oldum biraktim nedense hic ilgimi cekmemistir boyle oyunlar -.-