Knight A Uye Olmak Istiyorum Yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

taz_crash

taz_crash

Üye
    Konu Sahibi
Knight A Uye Olmak Istiyorum Yardım..
arkadaslar ben knight a uye olmak istiyorum elinde fazla uyelik varsa lutfen msn de goruselim

[email protected]

LowesTime

LowesTime

Üye
kardeş 'dan üye olabilirsin

taz_crash

taz_crash

Üye
    Konu Sahibi
iide ucretli degilmi bn elinde fazla uyelik olan varsa diyom

LowesTime

LowesTime

Üye
kardeş ücretli değil sadece preminyum almak ücretli oyuna girebilirsin zorlarsan

taz_crash

taz_crash

Üye
    Konu Sahibi
saol arkadasım deneyicem

ahmet12345

Üye
bana fazla msn si olan varsa göndersin

gokhan_88

Üye
ya kardes dedıgın sıtede uyelık oluyor eyVALLAH ama oyunla eraber ındır dıyor ya ben oyunu sıdıcıden bızım burda sıdıcı war bı yardımcı olsanız sımdıden ALLAH razı olsun

Oğuz Özseyrek

Oğuz Özseyrek

Üye
Sitesine Girip Üye Oluyorsun Sana 3 Günlük Premium Veriyor.Yani Oyuna Bağlanma Sonra Yeni Karakter Açıp Oyuna Başlıyorsun.Üyelik ÜCRETSİZ! Premium İse 30 Günlük Satın Alıyorsun Oyun Oynama Bedeli Buda Aylık Olarak 11 YTL İsteğe Bağlı Premium Alırsın!

kurt bey

kurt bey

Üye
ya kardes dedıgın sıtede uyelık oluyor eyVALLAH ama oyunla eraber ındır dıyor ya ben oyunu sıdıcıden bızım burda sıdıcı war bı yardımcı olsanız sımdıden ALLAH razı olsun

sıdıcı ne yaw:kop:

lincoln 10

Üye
nasıl yani oyun ücretlimi?

powerr

powerr

Üye
beyler oyun ücretsiz bir oyun sadece oyuna DAHA HIZLI VE KOLAYLIKLA GİREBİLMEK İÇİN premium alabilirsiniz bu isteğinize bağlı isterseniz 1 seferlik 15 milyon verirsiniz ve kolayca premiuumlu bi şekilde oyuna girersiniz , istersenizde para vermeyip ben kendim girerim dersiniz ve oyuna hiç para vermeyip oyun oynarsınız
OYUN PARALI DEĞİLDİR!!!
Bilgilerinize!!
Oğuz Arkadasım aslında açıklamıs size....:D

efecanefe43

Üye
hiç başlama daha iyi allahından bul knight!!!

kubi_ejder_asla

Üye
ya iyide ben deniyom olmuyo

060606

Üye
hiç deneme bıraq oyunu oynama daha üye olmassan oyunu nası oynayacan bi ark fln varsa o öğretir anja baska türlü olmas üstelik oyun ücretli deil premium almassın olr biter bu arada gerçekten oynama bırak zaten bağımlılık da yabıo

jdfbj

Üye
ARKADAŞLAR BEN HAEPSİNİ DOLDURUYOM AMA ŞİMDİ KAYIT OLAMASSIN DİYO:@:@:agla:agla:sn:

Furkan96

Furkan96

Üye
degil

yunnis

Üye
alsana yardım

Çakar980

Üye
ya bir türlü kaıyt olamıyom bu siteye sizin verdiğiniz sitelere girdiğim de bu site geliyor napıcam . FORMU DOLDURUOM ŞÖYLE DİO:
Şu an için kayıt olamamaktasınız. Daha fazla bilgi için, lütfen ve gözden geçiriniz. OYSA Kİ BEN O ŞIKKI KABUL ETTİM!.??!..???? LÜTFEN CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM..

roLf'Us

roLf'Us

Üye
Knight OnLine WorLd Tamamen ÜcretsizDir Ancak Premium Alırsanız Extradan Ücret Ödersiniz Ama CharacTerinizi GüçLendirmek İstiyorsanız GOLD BAR Ve Premium Almak Zorunda Kalabilirsiniz;)

Üst Alt