Ben aldım 1 tane . GM discoveryde kullanıyorum
calypso16 Üye Konu Sahibi Kliksa da sandisk 32gb hafıza kartı 45tl Ben aldım 1 tane . GM discoveryde kullanıyorum
kfahaa Üye Mad EagLe' Alıntı: 70 lira Genişletmek için tıkla ... e zaten 100 gb ı 120 tl civarı 100 gb alması daha mantıklı
Mad EagLe' Alıntı: 70 lira Genişletmek için tıkla ... e zaten 100 gb ı 120 tl civarı 100 gb alması daha mantıklı
kfahaa Üye Mad EagLe' Alıntı: 100 gb ne alaka Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunlar gb başına düşen fiyat daha ucuz
Mad EagLe' Alıntı: 100 gb ne alaka Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunlar gb başına düşen fiyat daha ucuz
Mad EagLe Üye kfahaa' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunlar gb başına düşen fiyat daha ucuz Genişletmek için tıkla ... bunu telefonun içine sokabilirsen zaten sana bedava verirler
kfahaa' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunlar gb başına düşen fiyat daha ucuz Genişletmek için tıkla ... bunu telefonun içine sokabilirsen zaten sana bedava verirler
kfahaa Üye Mad EagLe' Alıntı: bunu telefonun içine sokabilirsen zaten sana bedava verirler Genişletmek için tıkla ... pardon yav ben konuları karıştırdım
Mad EagLe' Alıntı: bunu telefonun içine sokabilirsen zaten sana bedava verirler Genişletmek için tıkla ... pardon yav ben konuları karıştırdım
codblackops2 Üye Class 10sa super fiyatti.4 icin normal.ben class 10 32 gb sandiski 9 ay once 69a almıştım