klavyeli telefonlar hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CrystalPalace06

Üye
    Konu Sahibi
klavyeli telefonlar hakkında
slm arkadaşlar. klavyeli bir telefon almak istiyorum. bütçem 300-400 lira arasında. bu fiyata bana önerebileceğiniz kalvyeli telefonlar neler var? ayrıca basit bir şey de olmasın diyorum. 3G, yüksek çözünürlüklü kamera, internete kolay bağlanan modellerden olursa daha da ii olur tşk ederim şimdiden.

CorbyW

CorbyW

Üye
Valla bütçeni arttır.En ucuzu Samsung Corby Pro.Ki oda ÖTV zammından sonra 500 TL yi zorladı.

OLcay_1095

OLcay_1095

Üye
nokia e serisi yada blacberry filan

CrystalPalace06

Üye
    Konu Sahibi
araştırdım dediğin modeli de ya benim aradığım modeller kızaksız olan tiplerden. mesela nokia c3 gibi falan ama onun da kamera çözünürlüğü düşükmüş. ayrıca internete bağlanmada sıkıntılı mı onu da bilemiyorum yoksa o telefonu alabilirdim.

----------Eklendi @ 23:10:55 ---------- Yazıldı @ 23:07:58 ----------

nokia e serisi yada blacberry filan
blackberry olarak model önersene. bold hoşuma gitti ama onun da fiyatı 1300 lira imiş:S ucuz olan blackberrylerde de pek bir özellik yok

ibo_Star

ibo_Star

Üye
slm arkadaşlar. klavyeli bir telefon almak istiyorum. bütçem 300-400 lira arasında. bu fiyata bana önerebileceğiniz kalvyeli telefonlar neler var? ayrıca basit bir şey de olmasın diyorum. 3G, yüksek çözünürlüklü kamera, internete kolay bağlanan modellerden olursa daha da ii olur tşk ederim şimdiden.
Bende Klavyeli Telefon Arastiriyorum.
Sana Tavsiyem Önce paranı Arttır.Yani Hem Kalavyeli-Hem 3G-Hem iyi kamera hemde 300-400 tl ruyanda Belki gercekte zor.
-->Ekran Dokunmatik ama Klavyeli dersen;
Samsung Galaxy Pro Var.600 TL
General Mobile Fox.500 TL
-->Ekran Normal Klavyeli Dersen;
Nokia E72:650-750 TL arası.
Nokia E5:540 TL.
-->Daha Basit 3G Siz filan dersen;
Nokia C3 400 TL
Samsung Chat Serisi 380 TL
Bence E5 Temiz Kutulu Garantili Bulursun 350 ye Al.
Veya Telefoncuya gitme ilan Sitelerinden senin sehrinden arama yap al.
Ucuz Alırsan edge yavas Bağlanır Zevk Alamazsın.3G olmalıki Tıkladığında mail feysbuk habere Açılsın.
buda 500 tl ve üstü demek oluyor

mstf_l

mstf_l

Üye
klavyeli telefonda bir de o paraya iyi kamera bulman zor o fiyata en iyi klavye e63 :oke:

CrystalPalace06

Üye
    Konu Sahibi
Bende Klavyeli Telefon Arastiriyorum.
Sana Tavsiyem Önce paranı Arttır.Yani Hem Kalavyeli-Hem 3G-Hem iyi kamera hemde 300-400 tl ruyanda Belki gercekte zor.
-->Ekran Dokunmatik ama Klavyeli dersen;
Samsung Galaxy Pro Var.600 TL
General Mobile Fox.500 TL
-->Ekran Normal Klavyeli Dersen;
Nokia E72:650-750 TL arası.
Nokia E5:540 TL.
-->Daha Basit 3G Siz filan dersen;
Nokia C3 400 TL
Samsung Chat Serisi 380 TL
Bence E5 Temiz Kutulu Garantili Bulursun 350 ye Al.
Veya Telefoncuya gitme ilan Sitelerinden senin sehrinden arama yap al.
Ucuz Alırsan edge yavas Bağlanır Zevk Alamazsın.3G olmalıki Tıkladığında mail feysbuk habere Açılsın.
buda 500 tl ve üstü demek oluyor

tşk ederim bütçemi biraz zorlarsam E5 düşünürüm ama E5 de 3G kısmında HSDPA yazıyor bu demek. internete 3g hızında bağlanıyor ama görüntülü konuşma yok herhalde bu nokia E5 de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt