ben " ! " olmak isterdim :)
XMEN_43 Üye _KadirşinaS_' Alıntı: Tabiki "Enter" Genişletmek için tıkla ... sen enter olursan çok basarlar sana
Soneday Üye Konu Sahibi XMEN_43' Alıntı: sen enter olursan çok basarlar sana Genişletmek için tıkla ... bide Space olmak isterdim uzunca
XMEN_43' Alıntı: sen enter olursan çok basarlar sana Genişletmek için tıkla ... bide Space olmak isterdim uzunca
Anıl Umut Emekli Yönetici XMEN_43' Alıntı: sen enter olursan çok basarlar sana Genişletmek için tıkla ... o ne biçim laf öyle ben özel yerleri açan kısayol tuşu olmak isterdim
XMEN_43' Alıntı: sen enter olursan çok basarlar sana Genişletmek için tıkla ... o ne biçim laf öyle ben özel yerleri açan kısayol tuşu olmak isterdim
Praetor Emekli Yönetici XMEN_43' Alıntı: sen enter olursan çok basarlar sana Genişletmek için tıkla ... Ayıp arkadaşım ayıp! Biz ağzımıza her geleni söyleseydiiik Laf gediğe göre olabilir ama forumdaşlarımızı da kırmamak lazım değil mi Ben Mute tuşu olmak isterdim!.. Ne güzel olurdu! İstemediğim zaman tüm dırdırlardan kurtulabilmek...
XMEN_43' Alıntı: sen enter olursan çok basarlar sana Genişletmek için tıkla ... Ayıp arkadaşım ayıp! Biz ağzımıza her geleni söyleseydiiik Laf gediğe göre olabilir ama forumdaşlarımızı da kırmamak lazım değil mi Ben Mute tuşu olmak isterdim!.. Ne güzel olurdu! İstemediğim zaman tüm dırdırlardan kurtulabilmek...