walla sen iyi dönebilmişin maxicepe ew değil sanki meyhane benimde öğrenci ewim war ama en fazla kola şişesi war kahvaltıda bira mı iilirmiş hem. hocalarınız iyi dayanıyr walla sosya ilişkilerinizde pek sağla gibime gelmyr?!!
gitti şişeler 1364 tane olmusdu sattik buzdolabi ile tost makinesi aldik...sicak baslayinca koku yapmaya baslamisdi bide millet memleketlere donecek satildi ama karsiliginida aLdik son hali facebookda war...
gitti şişeler 1364 tane olmusdu sattik buzdolabi ile tost makinesi aldik...sicak baslayinca koku yapmaya baslamisdi bide millet memleketlere donecek satildi ama karsiliginida aLdik son hali facebookda war...
epeydir yokdum tahmin edebilecegin gibi siteye giremiyordum ki kalvye de tuslari gorebilsem maxicep yazacamda olmuyor neyseki seni hatirliyabiliyorum...
resim e-mail yolu ile alakasiz kisiler sahiplenerek siteleri kendi bazi amaclarina kullanmak icin arac etmisdir..lutfen kanmayin...
ayrica facebookda sayisiz kisinin profilinde var
bu sene tekrar basladik arkadaslarla bulundugumuz psikolojik durumlardan dolayi bu yil daha hizli ilerliyoruz simdiden 750 oldu yeni resimleri yakinda eklerim...