Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konumuz küfür ise son seçenek. He bazı arkadaşlar bu seçeneği saçma bulmuşlar nedense. Arkadaşlar kavramları bir birinden ayıralım. Bu şıkka uymayan şey zaten küfür değil hakarettir. (Yanlış biliyorsam bu benim eksikliğim) Sonuç bu şıkka giren şeyler yakışmıyor. Hakaret sınıfına girenleri doğal karşılıyorum.
Jetlak
Üye
tek kelimeyle iğrenç sadece kadınların değil erkeklerin de etmemesi gerekli
Mau5Trap
Üye
acaba neylerine güvenerek küfrediyorlar
Burak
Üye
Anıl Umut
Emekli Yönetici
Küfür aslında kimseye yakışmaz.Ama bir dayanma sınırı oluyor ve bu sınır zorlanıyor.Ya küfredeceksin ya eyleme geçeceksin
Bayanlara gelince;küfreden bir bayanla asla arkadaşlık kurmam,onunla konuşmam.
Yeri geldiğinde küfür etmek o kadar güzel oluyor ki insan acayip rahatlıyor
Yani kızda erkekte yeri geldiğinde küfür edebilir ama bunu sürekli yapmayacak ve küfür ederken abartmayacak
Yeri geldiğinde küfür etmek o kadar güzel oluyor ki insan acayip rahatlıyor
Yani kızda erkekte yeri geldiğinde küfür edebilir ama bunu sürekli yapmayacak ve küfür ederken abartmayacak
küfür ederken en çok dikkat edilmesi gerekilen şey karşımızdaki kişinin ailesine küfür etmemek. onların ne günahı var ki ? oğlu kızı bişey yapsın suçu ailesine kesmemek gerek. aileye küfür edilmez. heleki anaya.
anılbaran
Üye
bu konu fazla uzadı konu locked
Xilence
Kapalı Hesap
Konu dağılmış. Kilit. İyi forumlar.
LuckyDALT0N
Üye
Bayan dediğin kibar nazik terbiyeli hanım hanımcık olmalıdır.Bende çok ağzı bozuk biriyim ama küfürü hiç sevmiyorum.Pislik resmen,ağzım o kadar alıştıki artık ailemle konuşurken bile ağzımdan kaçırıyorm :S
Xilence
Kapalı Hesap
Abi sorma bizim için anlatış şekli oldu
LuckyDALT0N
Üye
Her cümlede olmasada 2 cümle içinde muhakkak içimden veya dışımdan küfür ediyorum
Tuba.Erva
Üye
Kesinlikle çok etkileyici, kızın gayet doğal olduğunu gösterir