Kızlara Nasıl Yaklaşmalı ?

Praetor

Emekli Yönetici
Hangi kız kafasını arabanın içine sokar yahu
Devekuşu mu bu

Tepkiler: Tuba.Erva ve -efşan
önce şöyle uzaktan gözlerine 2-3 dk bakarsın
sonra ortamdan biraz uzaklasır çaktırmadan onu
izlersin gözleri etrafa bakınıp seni arıyorsa yanına gidersin. (süper işe yarıyo ona göre )

TheCower

Üye
Kızlarrr..
Bence bir kıza yaklaşmanın en iyi yolu mesafeni korumak olabilir. Çoğu kız böyle erkekleri sever. Cesaretli atılgan ol ama boş olma. Başkasının hakkında bisi ya da plan kurma ben buna kısaca ibnelik diyorum yapma Geçelim bunu da sen kıza bakınca ne iş olduğunu anlarsın. Reddedilmekten korkma. Eğer kız ciddiyetli ise yani ne bilim boş konuşmaz erkeklere pek yanaşmaz ise zaten olgundur ve ciddiyet sahibidir. Sen de ciddi ol. Ne bileyim işte Tavrını ortaya koy sınıf ortamında isen ya da bi ortamda. Not: gidip de kıza deme ortamda doğru bildiğin şeyi vurgula. Ne bileyim enn basiti kıza şakadan da olsun vurulmaz gibisinden. Sonra bak tüm kızlara aynı mesafeli ol yani çıkmadan biri ile sarmaş dolaş olma böyleleri çıksa bile ne olduğunu biliyoruz. Yalnız kalıyorlar işte. Tavrını koy ortaya ve her bakışın anlamlı her görüşün mantıklı olsun esprin bile düşündürücü ya da özgün olsun kıza bakarken aşağıya değil gözlerine bak ama en önemlisi kızla pek bi muhabbetin olmasın yani sınır koy öyle şeyler konuş ki ya da yazış (ben yazıştım bu arada ) kız senle 5e kadar sabah etsin hava su börtü böcek derken kızı tav edici konuşmalar yap. Konuyu aşka getir. Eski çıktığından bahsetme asla. Ilk olacağından da bahsetme bisi olmaz gibisinden sanmasın bu konuşmaları bi iki hafta yapın kız bıkmasın hatta msj önce o atsın yani fazla vermeyin kendinizi. Bu zamanda kıza bakın ama gözlerinizde bi anlam olsun selam sabah vermesen de olur. Bi sır vereyim kızın faceyi eklemiştim sınıfta bağırıyodum kim bu falanca diye haberim yok meğerse neyse boşuna okuma iyi saçmaladım iyi geceler.

Tepkiler: Mau5Trap ve Tuba.Erva

güzel yazmıssın taktır ettım

kpln04

Üye
birazda onlar uğraşsın

Mau5Trap

Üye
Doğru.

'Lorelai

Üye
Kızlaarr yazmışsın Sanki çay servisi yapıyor