'Patron
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yani arkadaşlarını göndermekde..Çocuk işi gibi sankı ya oldu olcak mektup yazıyım arkadaştan yollayımbi durgunluk oluyorsa ozmn arkadasların is yapacak
one ya sevimli hareketler falan. konu açmam hataydı. ilkokullu taktıklerı bu.lise bittiArkadasla yaklaşıcaksın, sevimli tip hareketler yapıcaksın, sürekli ona çikolata ısmarlicaksın, yanında olup oyna destek çıkıcasın, 2 hafta sonra bi bakmışsın koluna taktığın sevgilinbenim düşüncem bu, mino pelin ve buketten yorum bekliyorum
çok yapısık yılışık olma
kızla öyle konusup tanısmak ıcın bin türlü şebeklik yapan erkeklerden hoslanmazlar
rahat ol gördgnde konus selam ver hatrını sor ama uzatma
bıde herkes gbı sıradan yaklasma nolur
az farklı ol farkını farketsn .d
bukadar basıt
Bin bilsende bir bilene tanış
Basit aslında katıldığım yorumları beğendim
boşver baba ya napcan kızı tek takıl
Nietzsche'nin sözünü dumustum güzelBütün genellemeler yanlıştır.
Bu bile.
F. Nietzsche
Yukarıda yer verdiğim alıntı doğrultusunda düşünen biri olarak bu konuda da genelleme yapmanın bizi yanlış sonuca götüreceği düşüncesindeyim.
Ne insanlar hele hele insan ilişkileri matematik sorularına benzemediğinden tek bir yanıtı olamıyor.
Bir sosyal sorunun çözümü ancak o sorunu iyi analiz edebilmekten geçer. Ki sosyal ilişkilerde "doğru" bir tane de değildir.
O nedenle ya bize bu kızın hayatının anlatıldığı bir film izlet,
ya da onu iyi analiz et ve kendi çözümünü kendin bul.
Zira burada ne desek yanlış olur. Kızın suratına geğirmek her zaman için yanlış, temiz bir görünüşe sahip olmak her zaman için doğrudur.
Gerisi için...
Bazı kızlar üstüne giden, peşinden koşan erkeklerden hoşlanır, bazı kızlar burnundan kıl aldırmayan kendini beğenmiş erkeklerden hoşlanır (evet hoşlanır, en yakın arkadaşımdan biliyorum), bazı kızların ilgisini kendisini hiç fark etmeyen (ya da öyle görünen) erkekler çeker, bazı kızlara ise yaklaşmak mümkün değildir, onun seni fark etmesini ve seninle iletişim kurmasını sağlaman gerekir.
Bu liste de böyle uzar gider
Çözümünü bulamamak da bir çözümdür unutma. Daha kendini ifade edip onu tanımak gibi basit bir safhayı bile geçemediğin birisiyle zaten olmaz.
Soruyu boş bırakır, diğerine geçersin...
Nietzsche'nin sözünü dumustum güzelSağol abi. Ama belli bir kız yok ya.Ki bi kızla arkadaş olmadan hiç aşık olmam.(bu nedenle ilk görüşte aşka da inanmam). Ben kızlarla nasıl ortam kuracağım onun için açtım konuyu sağol tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?