Kızlar ve Babaları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bir evladınız olsa sevilmez mi

Tepkiler: nazlican
onu da Allah yarattı. o öyle olmayı tercıh etti. kınamayalım bence.
herkes kendınden sorumlu..
su acıdan bakılırsa onun yaptıgınıda cogu meslektası yapamıyor. basarılı bır tasarımcı olmasa bu kadar tannmazdı.

nazlican

Üye
    Konu Sahibi

ALLAH yarattıda ALLAH öylemi yarattı alakası yok ezgi meslek falan önemli değil önemli olan kişilik RABBİM kadınlara benzesin diye yaratmadı erkek ve kadın olarak yarattı herkesi ortalarda bişey yaratmadı bu onun kendi seçimi tabi herkes kendine

Evet Nazlı haklısın ama yargılamak bize düşmez. Kocaman insan aklı var fıkrı var. böyle yasmak istiyorsa bıze saygı duymak düşer. bunları söyluyor olmam onun bu sekılde yasamasını onaylıyorum anlamına gelmez. Tabıkı yanlıs bır secım yapmıs. ama dediğim gibi biz konusarak onu düzeltemeyeceğimiz gibi onunla ilgili düşüncelerimizle günahını da üzerimize cekıyoruz. Yanlıs anlamayın beni lütfen..

nazlican

Üye
    Konu Sahibi

yok cnm yanlş anlamadık zaten bizde yargılamadık sadece allah böyle evlat vermesin kimseye doğurduğuna pişman eder insanı tabi herkesin kendi seçimi ve yaşantısı neyse rabbim islah etsin böylelerini

Tepkiler: somurtukk

yok cnm yanlş anlamadık zaten bizde yargılamadık sadece allah böyle evlat vermesin kimseye doğurduğuna pişman eder insanı tabi herkesin kendi seçimi ve yaşantısı neyse rabbim islah etsin böylelerini

amin canım

bence ezgi nazlıyı döver

nazlican

Üye
    Konu Sahibi
en son lisede kavga etmişdim ne kavgaydı ama kızın saçını bi çekmişim avucum bi top kıl

Kimden ötürü senden ötüürmü benden ötürümü bakem ganamayı gözlük tak... herkez izlemiştir
ah yılmaz gözün kör olmaya emi

hiç kavga etmedim.
konusarak sorunların giderileceğini düşündüm hep. ama bazıları laftan anlamıyor

Kavga etmek için hiçbir sebep yoktur olamaz da sorunları kavga ile değil de konuşarak halledebilen insanlar artık çok az gerçi insan diyorum ama insanlara hakaret oluyor.

nazlican

Üye
    Konu Sahibi
lafdan anlamayan insanlar olunca hakediyorlar işte

Bir söz söyleyeyim bari konuyla ilgili.

Cahillerle yarışmaya girmeyin çünkü ben hiç kazanamadım.

Önce seni kendi seviyesine düşürürler sonra da tecrübesiyle seni yenerler.

kimdağıttı bu konuyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...