kızlar sunlara bakın :) gelınlık modellerı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
minoo

minoo

Üye
Konuyu bayan moda - takı - aksesuar bölümüne taşıdım arkadaşlar. Gereksiz muhabbet dönmesin lütfen :)

Bu arada gelinlikler de çok hoşmuş. Ben bu kadar güzel model içinde karamsarlığa düşerdim. O yüzden ilk beğendiğini alacaksın ki kararsız kalma :D

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

Konu Sahibi
aha aynı ben bnde hıc karar veremem sonnda gıder en dandık olanı alırdım kesın :D

• Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye
İşte o yüzden ilk beğendiğimi alırım ben alışverişlerde. Hiç karamsarlık da yaşamam. Şunu mu alsaydım acaba falan diye :D

• Beğen

pelın_

Konu Sahibi
bak okonuda erkeklerın aradıgı tıptenım :D alışverıs yapmaktan nefret ederım kı gelınlıktede öle olcak dedıgın gıbı ılk gordugumu alırım gıy cıkar olmadı nefret edıyorum:)

minoo

minoo

Üye
bak okonuda erkeklerın aradıgı tıptenım :D alışverıs yapmaktan nefret ederım kı gelınlıktede öle olcak dedıgın gıbı ılk gordugumu alırım gıy cıkar olmadı nefret edıyorum:)

Aynen :s Ben de kuaförde ve mağazada harcanan zamana acırım. Canım sıkılıyor :ehe Onun yerine gider kahve içerim yahu :D

• Beğen

pelın_

Konu Sahibi
kız ayen valla hadı kahve içelım:) tabı kahve de onsuz gıtmez :) ( zararlı alışkanlık):ehe

pelın_

Konu Sahibi
haha ewet keske bı de kapansaymıs o arkası:D

pelın_

Konu Sahibi
cokk nedemezsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt