Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar Nasıl Ilgi Ister Yada Ne Yapmalı
Sponsorlu Bağlantılar
Nicolas_Anelka
Üye
Konu Sahibi
Kızlar Nasıl Ilgi Ister Yada Ne Yapmalı
ewet arkadaslar bazı kızlar komik bazıları ise olgun kişilikli insanlardan hoslanır ama bazen anlayamaz sınız kız milletini sizinde bu konu ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum
S1FR3K1R1C1
Üye
<div class='quotetop'>(Nicolas_Anelka @ Dec 8 2005, 08:21 AM) [post=224335]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ewet arkadaslar bazı kızlar komik bazıları ise olgun kişilikli insanlardan hoslanır ama bazen anlayamaz sınız kız milletini sizinde bu konu ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum
[/b][/quote]kesinlikle kardeşim haklısın bu konuda mesela bizim burda kalite kontrol sorumlusu bir kız war bi türlü çözemedim onu mesela soruyorum naber nasılsın die saol iyim diyor bi bakıyorsun neşeli cıvıl cıvıl bi bakıyorsun kafayı yemiş gibi
hidayet
Üye
kızları anlamak bazen mümkün olmuyor devamlı ilgi beklerler bu ilgiyi gösterecek erkeğide canından bezdirirler ama olsun biz onları ne olursa olsun severiz
hozgurk
Üye
siz kızları anlamaya çalışacağınıza bırakın onlar sizi anlamaya çalışsınlar.
depresif
Üye
Ya arkadaşlar ünlü bir filozof dahi ölmeden önce kendisine bu soruyu sormuş
Kadınlar ne İster??
Boş verecen haa kadın eğer seni seviyorsa cidden boşverin sizin istediğiniz herşeyi oda ister tek ruh iki beden olayı
..::Riddick::..
Üye
Depresif'in imzasına katılıyorum bu konuda...
tolga_1905
Üye
ŞEREFTİR SENİ SEVMEK SENİNLE AĞLAYIP SENİNLE GÜLMEK NE PARA NE PUL NEDE MANİTA TEK SEVGİLİMSİN GALATASARAY
DeRMaNTeS
Üye
kız sizden ayrılmayı kafay koyduysa ne yapsanız boş
sebofb090
Üye
depresif imza ya katılıyom
depresif
Üye
bende katılacak bi bayan bulsam bende katılırdım hayat boyu ona
ChavRash
Emekli Yönetici
Çok yüz verilmez kızlara. Yoksa her istediğinin yapıldığını fark eden kız sizden soğuyabilir.
Öyle hergün dışarı da çıkartmayın. Evinde oturmayı öğrensin. İleride eve girmek istemez sonra.
jöly
Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash @ Dec 8 2005, 01:19 PM) [post=224490]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Çok yüz verilmez kızlara. Yoksa her istediğinin yapıldığını fark eden kız sizden soğuyabilir.
Öyle hergün dışarı da çıkartmayın. Evinde oturmayı öğrensin. İleride eve girmek istemez sonra.
[/b][/quote]
olduu gözlerim dolduuuuuuuu
ChavRash
Emekli Yönetici
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.
ibonline
Üye
<div class='quotetop'>(depresif @ Dec 8 2005, 01:19 PM) [post=224488]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bende katılacak bi bayan bulsam bende katılırdım hayat boyu ona
[/b][/quote]
toprağımmmmmmmmmmm
ikimizde evde kalmışsız bunu öyle yada böylesi yok
alaka sundukca tepene cıkar kız milleti...
DefectoR
Kızların ne istediğini anlamak için önce onları iyi tanımak lazım
mAd_girL
Üye
bencede cok yüz vermeyin tepenize cıkarlar şımartmayın hemen şımarırlar kıskanctırlar kıskandırmaya calışmayın sizin için kötü olur sevdiginizi belli edin yeter
abuvice
Üye
<div class='quotetop'>(tolga_1905 @ Dec 8 2005, 11:29 AM) [post=224412]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> ŞEREFTİR SENİ SEVMEK SENİNLE AĞLAYIP SENİNLE GÜLMEK NE PARA NE PUL NEDE MANİTA TEK SEVGİLİMSİN GALATASARAY
[/b][/quote]
Manyakmısın olm nereye gitsem galatasaray ..galatasaray.. tamam anladık gs lisin.. alla alla..
..::Riddick::..
Üye
<div class='quotetop'>(mAd_girL @ Dec 8 2005, 05:52 PM) [post=224630]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bencede cok yüz vermeyin tepenize cıkarlar şımartmayın hemen şımarırlar kıskanctırlar kıskandırmaya calışmayın sizin için kötü olur sevdiginizi belli edin yeter
[/b][/quote]