Kızlar askere gitse erkekler beklermi?

Sponsorlu Bağlantılar

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
oooo buraya baya msj atan olmuş hiç görmedim vallaha bazıları konumu tebrik etmiş teşekkür ederim :ehe
ata abi hiç gülecegim yoktu :D:D ne adamsın yaa :D :d:

Larismus

Larismus

Üye
kızların oldgu askeriyeyi düşünemiyorum :D

ouSahin

ouSahin

Üye
askeriyedeki nüfus patlamasından dolayı :D Tek tip askerlik olur oda 5 ay :D

yyeenneerr

yyeenneerr

Üye
çürük raporuda alamayız, töremize ters düşer :D cevaba gelirse beklemezdim

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
Ona bakılırsa kızlarda beklemiyor :)

● aLuvi ●

Üye
Aslında bu soruyu sormana bile gerk yok'ta maksat konu olsun :ehe (öle bakmayın cevabı tabiki belli)

zaza

zaza

Üye
aşıksam neden beklemiyeyim hem kızları askere almazlar hamam böceği diye diye kaçarlar:ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
Tabiki beklemezlerdi

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Beklemeye değerse neden beklenmesin zaten değmezse lafı bile olmaz :)

Flo Rida

Flo Rida

Üye
Walla beklerdim diye düşünüyorum da... Herhalde kafayı yerdim ütü-bulaşık-çamaşır-yemek-kahvaltı bunları da hesaba katmak lazım. Ben hiçbirinin üstesinden gelemezdim. O yüzden Kızları askere almasınlar.

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
● aLuvi ●;2879840' Alıntı:
Aslında bu soruyu sormana bile gerk yok'ta maksat konu olsun :ehe (öle bakmayın cevabı tabiki belli)

Düşüncenze hayanım :) sırf konu açmak olsun die ben böle konu nie açym merak ettim cevaplarıda açtım herkezin düşüncesi kendine..

Captain

Üye
hayatta beklemem :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
ben askerde iken bekleyen olmadığı için birşey diyemiyorum beklerdim galiba yada başka çözümlerim olurdu:hmmm

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
kızların sanki hepsi bekliyor:D

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Ben kız olarak askere giden erkeği 15 ay bekleyemem :ehe Gözden uzak olan, gönülden de ırak olurmuş :D Ama yine de dönünce bir hatırlatsın kendini , ayarlarız bir şeyler :ehe

Üst Alt