Kızlar aşık olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi de ben mühendis olacağım eşim benden daha yüksek kariyer sahibi diyelim ben rahat edemem yani

pelın_

neden ya sacmalama benogretmnım sındı kımseyle ewlnemıycemmı ynı bı normal ş sahıbı olan la

evlenirsin ama atıyorum işi senden daha alt seviyede olan biri senin için problem yaratmasa da erkek için problem yaratabilir.

neden ya sacmalama benogretmnım sındı kımseyle ewlnemıycemmı ynı bı normal ş sahıbı olan la
Evlenirsiniz tabi,köşedeki pidecinin çırağıyla.Hem öğle araları siparişlerinizi getirdiğinde konuşma fırsatınızda olur
Lütfen hocam birbirimizi kandırmayalım,belki aşık olabilirsiniz ama asla evlenmezsiniz.Bu arada mesele öğretmen olup da okumuş olmaktan çok para kazanmaya geliyor.Mesela Ali Ağaoğlu.Onunla evlenebilirsiniz ama onun kadar okumuş olan inşaatta ki amelesiyle evlenemezsiniz

buketcik

Üye
çok doğru kızlar aşık olmaz.
tabiki konumuz hayvanlar ve kızlar.bakın hayvanlar ve insanlar demiyorum hayvanlar ve kızlar diyorum.
aşık olamamız normal .
eee başkaaane deme k kızlar aşık olmaz .kendilerini üstün gören yaratıklar erkekler mi aşık olur. eeee kime olur ozaman..kimse kusura bakmasın.kendisine aşık olmayan erkeklede birlikte olmaz kızlar.ozaman herşey eşitmiş.ney mişşşşş eşitmiş
hadi tekrar ediyoruzzzz neymişşşş kızlarda erkeklerde birbirine aşık olabilirmiş.niyeyyymişşşş çünkü ikiside İnsanmışş.
bana bakın benim canımı sıkmayın
tabi kimsecikler yazamadı .son nokta yine yeşilçamdan geldi

iyi de ben mühendis olacağım eşim benden daha yüksek kariyer sahibi diyelim ben rahat edemem yani

Eşinizin yüksek kariyer sahibi olması önemli değil, ÖNEMLİ OLAN sizin eşinize ne kattığınızıdır, çoğunlukla erkekler kadınlardan güzellik, kadınlarda erkeklerden bir tatlı söz bekler. Her bayan yakışılık şartı aramaz erkeğin güzelliği ağzındaki tatlı dildir. Bunu başarabilirseniz mutlu bir hayat sürebilirsiniz.

Tepkiler: Tuba.Erva

cok guzel yazmıssın tebrık ederım

Sizde çok güzel bakmışsınız ben teşekkür ederim.

Tepkiler: Tuba.Erva
Benim kız arkadasım pskolog ama ben işsizim, nasıl oluyor bu ya

konu tamamen baska yere gıttı şuanda .)

Okumakla ne alakası var arkadasım, konu kzılar asık olurmu ? yani ben su an işsizim ama kız arkadasım psklg yani bu konu varolsaydı önce o bırakırdı beni

huri$

Üye
ne diyo bu ya vurun kellesini
fabrikator necmi beyin beyin kizi fakir ama gururlu gence a$ik oldu amaa buna ne diceksin

Tepkiler: buketcik
Okumakla ne alakası var arkadasım, konu kzılar asık olurmu ? yani ben su an işsizim ama kız arkadasım psklg yani bu konu varolsaydı önce o bırakırdı beni

o yönden düşünemedim kusura bakmayın özürdilerim.

Tepkiler: fireman87
yeşilçam dynce aklıma buket gelıyo yaa

Tepkiler: buketcik

pelın_

olurrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...