Kızla Geçen Face'deki Konuşmam! Yardım Lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Biz kendi aramızda halletik falan olmaz! Adam gibi mesaj yazın! Siz bu siteyi ne sanıyorsunuz?

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Emredersin paşam . peki

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Emredersin paşam . peki

Bana bak kendini bir şey sanma tamam mı? Senin gibiler önceden de vardı burada. Böyle saçma sapan davranırsan kimseden destek göremezsin. Edebinle dur şu forumda.

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi

Bana bak kendini bir şey sanma tamam mı? Senin gibiler önceden de vardı burada. Böyle saçma sapan davranırsan kimseden destek göremezsin. Edebinle dur şu forumda.
Senden başka kimseye böyle davranmıyorum. Buna adamına göre muamele denir canım.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Senden başka kimseye böyle davranmıyorum. Buna adamına göre muamele denir canım.

Adamına göre muamele mi? :kop: Vallahi çok komiksin. İnsanın sabrını zorluyorsun. Yaşın küçük deyip sabır göstereyim diyorum. Ama senin yaşıtların daha olgun davranıyor inan. Senin sonun da diğer bahsettiklerim gibi olacak. O zamanı da sabırsızlıkla bekleyeceğim. Şunu unutma saygı karşılıklıdır. Eğer sen bu yaşına kadar büyüğüne karşı saygı göstereceğini öğrenememişsen yazık... Kimseden değer göremezsin böyle yaparsan...

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi

Adamına göre muamele mi? :kop: Vallahi çok komiksin. İnsanın sabrını zorluyorsun. Yaşın küçük deyip sabır göstereyim diyorum. Ama senin yaşıtların daha olgun davranıyor inan. Senin sonun da diğer bahsettiklerim gibi olacak. O zamanı da sabırsızlıkla bekleyeceğim. Şunu unutma saygı karşılıklıdır. Eğer sen bu yaşına kadar büyüğüne karşı saygı göstereceğini öğrenememişsen yazık... Kimseden değer göremezsin böyle yaparsan...

12 yaşında değilmiydn sen? ayrıca forumda bana saygı duymayan birine ben neden saygı göstereyim ki. Başta saygım vardı sana karşı ama şimdi kaybettim o saygıyı. Bence de saygı karşılıklıdır. Bide bunu bil. Herkeze aynı Muamele yapılmaz!

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

12 yaşında değilmiydn sen? ayrıca forumda bana saygı duymayan birine ben neden saygı göstereyim ki. Başta saygım vardı sana karşı ama şimdi kaybettim o saygıyı. Bence de saygı karşılıklıdır. Bide bunu bil. Herkeze aynı Muamele yapılmaz!

12 mi? :aha: Seninle daha fazla konuşma gereği duymuyorum...

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi

12 mi? :aha: Seninle daha fazla konuşma gereği duymuyorum...

Duymana gerek yok. Artık varlığıma alışsan iyi olur. Ayrıca saygı karşılıklıdır. sen demiştin.

- - - Eklendi - - -

Aslında böyle tartışmalara hiç gerek yok gel barışalım ?

- - - Eklendi - - -

Benden bi daha böyle teklif zor çıkar ha haberin olsun :ehe

-Emre

-Emre

Üye

o yaş konusu bir dalga konusuydu malesef oğuzhanın 12 yaşında olması imkansız :)

- - - Eklendi - - -

ama forumda böyle tartışmalar görmek can sıkıcı.

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
o yaş konusu bir dalga konusuydu malesef oğuzhanın 12 yaşında olması imkansız :)

- - - Eklendi - - -

ama forumda böyle tartışmalar görmek can sıkıcı.

Peki ben teklifi yaptım gerisi ona kalmış. :dry:

- - - Eklendi - - -

:dry:

Üst Alt