Kızdan nasıl kurtulabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haluk.

Üye
Su kız kimmiş merak ediyorum. Fotoğrafı felan var mı ?

UpOneTR

Üye
ben yanlş bişey dediğimi düşndüm ya o mesajdan ceza almam umarm

UpOneTR

Üye
hayırlı uğurlu olsun
nasıl oldu

Ilyas yontem supermis :

- - - Eklendi - - -

iki yıl kurtuldum galiba...

Anlatsana nasil oldu

konuşursan bende kendimi öldürürüm de,ters etki
mesafeli konuş,cümlelerin kısa olsun 2 gün sonra ne arar nede sorar

Fatic

Üye
Ben sıkıldım senden bitti de ben hep böyle yaparım garanti veriyorum ayrılcağınıza

konuşursan bende kendimi öldürürüm de,ters etki
mesafeli konuş,cümlelerin kısa olsun 2 gün sonra ne arar nede sorar

+1 Eğer ki birbirinizin dış görünüşünüze baktığınızdan 1 yıldır birlikteyseniz (ki öyleyse biraz ilginç olur) bir şey diyemeyeceğim ama eğer seni karakterin için sevdiğini düşünüyorsa en basit yöntem bu.Olmadığın birisi gibi davranırsan onun sevdiği kişi olmaktan çıkarsın ^.^ İyiki liseye giderken sevgili işleri ile uğraşmamışım, bulması dert bırakması dert Bak şimdi ne kadar rahatız

Tepkiler: .caner.

Anil-D

Üye
arkadasım kendinden tiksindir

UpOneTR

Üye
sorun çözüldü arkadaşlar

bizim zamanımızdayken lisede olurdu onlar ama şimdiki nesil ilk okul 3 ten başlıyor okumayı bilmeden bazıları öpüşme evresine geçiyor

bizim zamanımızdayken lisede olurdu onlar ama şimdiki nesil ilk okul 3 ten başlıyor okumayı bilmeden bazıları öpüşme evresine geçiyor

Cok haklisin. Ayrica artik herkes asik olduguyla cikmak yerine sevgili ariyor. Birine duygular hissetmeden sirf sevgili bulmak icin yasayan millet olduk. Yazik valla. Sevgi,saygi ask gibi duygulardan uzak kalmaya basladik. Cok kotu cok..

messevim

Üye
ha intihar diyosun ya

allahın verdiği canı yanlzca allah alır
en fazla acı çeker hastanede felan yaşar ölürse senin yüzünden olan bişey değildir
çünkü insan kendi kaderini kendi belirler.

insan kendi kaderini kendi belirler cümleniz yanlış. MazAllah kufre kadar götürebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...