Teknolojihastası
Üye
-
Konu Sahibi
-
benimde başımda vardı
eğer kız gerçekten namusluysa cinsel istekte bulun
kabul ederse senin boyle biri olacağını sanmyordum senin gibi biriyle olmaz dersin kabul etmezse zaten kurtulmuş olursun
ben mecbur kaldm bu yontemle ayrldm biraz fazla küfür yedim ama yapacak bişey yoktu
Abisi varsa dayağı yer valla...
benimde başımda vardı
eğer kız gerçekten namusluysa cinsel istekte bulun
kabul ederse senin boyle biri olacağını sanmyordum senin gibi biriyle olmaz dersin kabul etmezse zaten kurtulmuş olursun
ben mecbur kaldm bu yontemle ayrldm biraz fazla küfür yedim ama yapacak bişey yoktu
Bende bunu diyecektim en mantıklısı bu .kabul ederse direk dışlama
eğer seni seviyosa gerçekten bundan başka hiç bişeyden soğumuyo valla
ha intihar diyosun ya
allahın verdiği canı yanlzca allah alır
en fazla acı çeker hastanede felan yaşar ölürse senin yüzünden olan bişey değildir
çünkü insan kendi kaderini kendi belirler.
evet ama genelde bu istekleri kabul eder kızlar zaten biriyle neden çıkar ki insan bu yaşta evlenecek değilsin amaç bu zaten
Öyle diyorsun daa... Ne bileyim birinin senin için intihar etmesi çok büyük birşey... Ölmese bile buna teşebbüs etmesi...
Yanında geğir, yada osur felan sapik bisey teklif et o kız bir daha yanına gelmez. Yüzünü ancak rüyanda görürsun
Şu cinsel istek meselesi kesin çözüm olur mu ya onu mu denesem... Ama kabul eder ki çok iyi biliyorum huyunu...
o osurup geğirir
canm cicim aylarını geçtilerse olur
Şu cinsel istek meselesi kesin çözüm olur mu ya onu mu denesem... Ama kabul eder ki çok iyi biliyorum huyunu...
İstemesse soğur senden istersede değerlendir işte daha ne istiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?