Kiza acilicam Ama kiz komsumuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmtalyatly

Ahmtalyatly

Üye
merak ettim ne oldu durum ? bu arada tek kelime söylicem AÇIL

pelın_

ya bak şimdı beklı senn duygularını anlamıyoruz yada guup gecıyoruz ama bunn tek caresı b u sole kurtul yada unut gıtsın başka dıycek bışıy yok

Ahmtalyatly

Ahmtalyatly

Üye
kıza güveniyorsan birine söylemeyeceğine inanıyorsan AÇIL

tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
ya bak şimdı beklı senn duygularını anlamıyoruz yada guup gecıyoruz ama bunn tek caresı b u sole kurtul yada unut gıtsın başka dıycek bışıy yok

Saol Biliyorum Suan kesinlikle anladi zaten ama sadece SOYLEMEK kaldi :)

Ahmtalyatly

Ahmtalyatly

Üye
bak şimdi açılmak zordur... ben haykırırdım birine aşık oldummu ama öncelikle kıza söylemelisin şok etmelisin yani olayı öyle yerde patlatacaksınki kız şok olacak ondan sonra iş gelir zaten...

----------Eklendi @ 18:39:56 ---------- Yazıldı @ 18:39:08 ----------

ekleme:
kıza onu sevdiğini hissterir sevdir kendini inandır yani kız desinki: harbi seviyor yaa... demeli..

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Hiç bekleme abi , direk açıl , benim yapamadıgımı sen yap :D , ben tam açılacağım dedim , açılamadım :off:

cehili

cehili

Üye
Ben şunu bilirim bir kıza kanka veya kardeş kelimesini kullandıysan ve karşılık aynı şekilde aldıysan artık ümidi kes :d:

MetQ7

MetQ7

Üye
Seviyorsan git konuş.İnceldiği yerden kopsun:ehe

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Ahmtalyatly

Ahmtalyatly

Üye
Adam galiba açıldı evap yazmıyor... :allalla:

boyabatlım

boyabatlım

Üye
Kardeş Trabzon'da tanıdığım bi hoca var. Nefesi çok kuvvetlidir. Çok iyi bağlama büyüsü yapar. :D :D :D

tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
Ben şunu bilirim bir kıza kanka veya kardeş kelimesini kullandıysan ve karşılık aynı şekilde aldıysan artık ümidi kes :d:

kanka demedim ve kanka iyede tepki gelmedi sadece ona kankadan daha ayri bi yerdesin dedim ben seni farkli sekilde goruyorum arkadasliktanda otede dedim

cehili

cehili

Üye
Kız dost anlamasın sakın :hmmm

tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
Yahu ben cok ilerlettim kiz ona acilmami bekliyor haftasonuda sinemaya isini ayarladim siz hala arkadas olarak anlamasin diyorsunuz :D(h)

cehili

cehili

Üye
Hacı anlatmıyorsun ki ne yaptın nasıl anlayalım. İlerlettim de çıkmadığın bir kızla neyi nasıl ilerlettin orasıda soru işareti :allalla:
Elini mi tuttun yanlışla sarılıyor havası verip sarıldın mı ödev yaparken hafiften temaslar mı oldu ne oldu :aha:

Utku

Utku

Üye
Açılamadın mı hala?Facebook vs. varsa çok önemli birşey konuşacağım yarın ....yere gelirmisin de anlar artık o

ksklikaan94

Üye
Cem bu hafta açılcan bana söz verdin:)

cargo3230

cargo3230

Üye
kardeş naptın sonuç ne bende merak ettim tüm sayfaları okudum yaa bunlara ne gereksiz şeyler derdim ama seninki sürükleyici olmuş :ehe
o değilde açılcam derken kızı kaçırma haaa açıl artık... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...