Kız yol vermediği için tellere çarptım!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kız yol vermediği için tellere çarptım!
büyük ihtimal liseli iki kız karşıdan geliyordu kaldırımdan. ve baktım herhalde çekilirler diye düşündüm. üstüme üstüme yürüdüler ben de sağa doğru çekildim ve çantam tellere çarptı. eğer tellere çarpmasaydım ergen kıza çarpacaktım. tellere değil de kıza çarpmadığıma pişman oldum. sonra caddede yürürken de yine bazılarıyla çarpışacak gibi oldum yine çektim kendimi. çarpsam hiç bir şey olmamış gibi devam edeceğim. çünkü yaklaştıklarında bile çarpacağım diye korkuyorum, durduk yere başıma iş alacağım diye.

yani amaç nedir anlamıyorum? illa erkeklerin mi yol vermesi gerek? ya da ne bileyim çarpmamız mı gerek? veya hoşlanıyorsunuz da o yüzden temas mı etmek istiyorsunuz? ya da beğenmediğiniz için "dur şunu bir kenara sıkıştırayım" diye mi düşünüyorsunuz. ben bir açıklama bulamayınca aklıma her şey geliyor. bilen eden varsa yeşillendirsin, benim için ciddi bir konu olmaya başladı bu olay, şahsi bir mevzu haline geldi.

çünkü "yol vermeyen kıza" çarpmadığım için başka yerlere çarpıyorum, iki büklüm oluyorum, şekilden şekle giriyorum ve bu yüzden kıza çarpmadığım için pişman oluyorum. olan ona olsun, ben niye çabalıyorum ki?
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman


Baydırman

Baydırman

Moderator
Çekildikçe üstlerine geliyor bazı semttekiler. Semte göre maamele yap karrdeşşim.
 
  • Beğen
Tepkiler: DAL ADAM
0MG90

0MG90

Üye
okumadım mutluyum
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman ve DAL ADAM
Baydırman

Baydırman

Moderator
Mutluluk neydi
 

Benzer Konular

Cevap
5
Görüntüleme
1K
DarkredBlue61
NEXUS
Cevap
0
Görüntüleme
582
NEXUS
Cevap
0
Görüntüleme
3K
Cevap
30
Görüntüleme
5K
phasan


Üst Alt