Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kız Istemeye Gittiğimizde Neden Kahve Yaparlar..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nike
Üye
Ya beyler siz mükemmelsiniz ya ben böyle bir site çok mükemmel.Bravo sizlere
hidayet
Üye
Originally posted by DeLmIrA@Oct 4 2005, 03:33 PM peki ben kahveyi kafasından asagı gecirirsem bu ne anlama gelir ?
Originally posted by hidayet+Oct 4 2005, 05:44 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(hidayet @ Oct 4 2005, 05:44 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-DeLmIrA@Oct 4 2005, 03:33 PM peki ben kahveyi kafasından asagı gecirirsem bu ne anlama gelir ?
yaw sen ne kadar istemsende kahve bir gelenek
saygılarrr...
DeRMaNTeS
Üye
ya bide şu açıdan bakalım:
kahve kafein içeriyo nede olsa insanı ayıltır bir nevi.damat adayına verilen mesaj böyelikle:
"bak adam akıllı düşün diye kahve veriyoz aklını başına devşir dönüşüyok bunun oyun deil bi evlendik mi ipler benim elimde olacak ona göre"
8) 8)
dj_scorpion
Üye
Originally posted by DeRMaNTeS@Oct 7 2005, 12:08 AM ya bide şu açıdan bakalım:
kahve kafein içeriyo nede olsa insanı ayıltır bir nevi.damat adayına verilen mesaj böyelikle:
"bak adam akıllı düşün diye kahve veriyoz aklını başına devşir dönüşüyok bunun oyun deil bi evlendik mi ipler benim elimde olacak ona göre"
EN GÜZELİ
Köpük sandığın şey aslında köpük değil fincanın içine tükürdüm. Evlenirsek dediğim dediktir.
Tükürdüğümü yalamam, üstelik sana da böyle içiririm.
BUYDU
ama diğerleride süper eline sağlık...