Revengeful
Emekli Yönetici
Erol abi 4everBanada yaptılardı. Ama tahmin etmiştim böyle bi saçmalık yapacaklarını ve içmeden önce ufak tadına baktım, harbiden tuzluydu. İçmedim elimde beklettim. Ertesi günde kavga ettik, kızdım bağırdım çağırdım. Eğer erkek arkadaşınız biraz sinire sahipse ayrılma noktasına bile gelebilirsiniz. Bu tür heyecanlar aramayın.
Siz mutfakta damat adayının tuzlu kahveyi içerken kikirderken, o adamın ne halde olacağını düşünün. yada o tuzlu kahveden bi yudumda siz için vermeden önce
O kadar kolaymı beeeeNe kdr büyüttnz
smdi dha da çok tuz koycam.eqer 1fincan nazımı çekemyosa o adamla ztn işm olmz defolup qtsin.
Aziz™;2432075' Alıntı:yok daha neler Pınar sende..
yok birde heyecan olsun işin geleneğiymiş diye birazcık tuzruhu koyunda ruhlarımız bağlansın olayı yapın..
yada biraz kezzap koyun birazcık kebab tadı olsun dedim diye söyleyin..böyle adetmi olur yahu..kızı istemeye gelince şöyle ağız tadıyla sevdiğimin elinden güzel bir kahve içemeyeceksem ohooo başlarım böyle adete.sonuçta kız isteme olayı çok güzel bir ortamdır.o ortam insanın hayatına bir defa gelir ve bu şekilde mahvedilmesi heyecanmıdır yoksa saçmalıkmı..?
Ne kdr büyüttnz
smdi dha da çok tuz koycam.eqer 1fincan nazımı çekemyosa o adamla ztn işm olmz defolup qtsin.
Ay Aziiiiz ne kdar terssin.snle ewlenmeyeceqm içn çk mtluym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?