Tuba.Erva
Üye
-
Konu Sahibi
-
yapmammı yok öyle kolayca ısteyıp gitmekben ypcm
ama ndn blmyorm qelenek qórenek
sn ypcn mi Tubism
o anın heycanı malum ama bu da bır gercekkı tuzlu kahve olmadan tadı cıkmıyor.zekıysen sinirli olsada hertürlü alırsın gönlünü kıyamaz şebekliklerineBanada yaptılardı. Ama tahmin etmiştim böyle bi saçmalık yapacaklarını ve içmeden önce ufak tadına baktım, harbiden tuzluydu. İçmedim elimde beklettim. Ertesi günde kavga ettik, kızdım bağırdım çağırdım. Eğer erkek arkadaşınız biraz sinire sahipse ayrılma noktasına bile gelebilirsiniz. Bu tür heyecanlar aramayın.
Siz mutfakta damat adayının tuzlu kahveyi içerken kikirderken, o adamın ne halde olacağını düşünün. yada o tuzlu kahveden bi yudumda siz için vermeden önce
Banada yaptılardı. Ama tahmin etmiştim böyle bi saçmalık yapacaklarını ve içmeden önce ufak tadına baktım, harbiden tuzluydu. İçmedim elimde beklettim. Ertesi günde kavga ettik, kızdım bağırdım çağırdım. Eğer erkek arkadaşınız biraz sinire sahipse ayrılma noktasına bile gelebilirsiniz. Bu tür heyecanlar aramayın.
Siz mutfakta damat adayının tuzlu kahveyi içerken kikirderken, o adamın ne halde olacağını düşünün. yada o tuzlu kahveden bi yudumda siz için vermeden önce
ikramı zaten gerı cevırmemıs azcık bakmıs tadına..zeki olayı cakmıs hemenÇok saçma....
Dediğin gibi ayrılmaya noktasına bile varılabilir...
Ama sende içseydin Erol pek ayıp etmişsin...
ikramı zaten gerı cevırmemıs azcık bakmıs tadına..zeki olayı cakmıs hemen
çağırıp geri vermeyi düşündüm rezil olsun diye ama kıyamadım gene tuttum elimde
İşin özü yapmayın böyle şeyler. Akıllı olun
cok ıcten konustuneğer seviyorsa sevdiğine yapılmaz gibime geliyor zaten...
cok ıcten konustun
Teşekkür ederim....ne güzel söyledin abla
ben yandım baskalarına bulasmayın dıyosun yanıne güzel söyledin abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?