Kız düellosu kanlı bitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kral 63

Kral 63

Üye
    Konu Sahibi
Kız düellosu kanlı bitti
Şanlıurfa'da Öğrenciler arasında "kız" kavgası yüzünden 1 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da okuldan kaçtıkları iddia edilen öğrenciler arasında kız meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi bıçakla yaralandı.

Şanlıurfa'da okuldan kaçtıkları iddia edilen öğrenciler arasında kız meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi bıçakla yaralandı.
1 ÖĞRENCİ YARALANDI

Şanlıurfa Ahmet Bahçıvan İş Merkezi'nde yer alan Şair Nabi Kütüphanesi önünde okuldan kaçtıkları iddia edilen kız öğrencilere arkadaşlık teklif etmek isteyen 2 grup arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavgada 17 yaşındaki Mehmet S. bacağından bıçakla yaralandı. Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırılan Mehmet S.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bölgeye gelen polis ekipleri görgü tanıklarının ifadesine başvurup, kavgaya karışan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
işi gücü yokmu bu milletin :ehe

zaza

zaza

Üye
Siverekten örnek alıyorlar galiba :ehe

buketcik

buketcik

Üye
hiç anlam veremiyorum bu tür olaylara .

zaza

zaza

Üye
  • Beğen
Tepkiler: buketcik
buketcik

buketcik

Üye
ne alakası var bişey demiş dememiş.hatalı kendiside olsa sonuç böyle olmamalıydı.

zaza

zaza

Üye
sen buradakileri bilmezsin 4 sene önce yine böyle bir olay oldu saplamış bıçağı yetmemiş yarasını yarmıştı şansı vardı çocuğun yaşadı olaya neden olan kişide benim arkadaşımdı tam anlamıyla salaklık yapmış

hoss

hoss

Üye
cag disi kalmis olaylar

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Karıyla kızla ugrasana kadar okulunu oku demi :off: :ehe

zaza

zaza

Üye
cag disi kalmis olaylar
bundan 5 yıl önce türkiye geneli böyleydi haberleri hatırlasana kız meselesi yüzünden çıkıyordu genelde ama zaman ilerledikçe herkes canının kıymetini bilmeye başladı ama hala yakınlarımda şu kelimeyi kullananlara çok raslıyorum "son durak kara toprak ölümüne tililili" :ehe gerçi bi nevi doğru sonuçta öleceksin ama bu şekilde biraz saçma olur :D
Karıyla kızla ugrasana kadar okulunu oku demi :off: :ehe

onlarda meraklı zaten sefa desin hemen yaparız diyorlar :ehe

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Testere 7 yi izleslerdi böyle yapmazlardı:ehe:d::d:

Kral 63

Kral 63

Üye
    Konu Sahibi
bende merak ettim ne oluyor:hmmm

MetQ7

MetQ7

Üye
Herşey kızların başının altından çıkıyor:D

buketcik

buketcik

Üye
testere 7 oynamadıki daha yahuu.:D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
iki kişi üstte bağlı bir kıs ikiside kapışıyor, sonra meseleyi çözünce birbirlerini keseceklerine kızı yem ediyorlar. saw 3D 7 filmin girişinde

canturgay

canturgay

Üye
iki kişi üstte bağlı bir kıs ikiside kapışıyor, sonra meseleyi çözünce birbirlerini keseceklerine kızı yem ediyorlar. saw 3D 7 filmin girişinde
oh ne güzel meseleyi kökten çözmüşler:ehe

buketcik

buketcik

Üye
dünyanın heryerinde bu tür olaylarla karşılaşmak mümkün.fakat bizim ülkemizde olduğu zaman tam oluyor.tuaflık ilginçlik drama komik ne ararsan tr den çıkmıyormu.temennimiz bu tür olayların olmaması ,ama maalesef bunun gibi yüzlerce daha olacağını herkes biliyor.üzücü ve çok saçma bir neden .yazık diyorum.

Kral 63

Kral 63

Üye
    Konu Sahibi
ortada bir kız meselesi varsa düzgünce kıza sorun kimi istiyor diye kız hangisini seviyorsa onu tercih eder diğeride eyvallah çeker bu kadar basit bir şeyi çözemiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...