Bekarken paylaşırdık hesabı kırışırdık. Hesabı tamamen sevdiğim adamın ödemesinden çok rahatsız olurum ve asla müsaade etmem (etmezdim). Şimdi durum farklı, eşim o benim, bütçe bir zaten. Ama eşimde paranın durması ve hesabı onun ödemesine ses etmem. Evlilik başka, sevgililik başka, sevgilime yük olmak asla istemem. Adam aynı adam, bir nikah ne çok şeyi değiştirmiş!! Pamuk eller cebe tocacımmm
Ben diyom bu kadın milleti nankör nankör
Evlenene kadar ay hep sen ödeme bende ödiyim zoruma gidiyo.Evlendikten sonra adam senin zaten kaybetme şansında yok ödet ödet dur

temiziş
Şaka şaka.Yukardaki yazdıklarımın hiç bir geçerliliğinin olmadığını bilgilerinize arz ederim.
Param olduğu müddetçe kattii suretle ödetmem.Ödeyim diyenide masada bırakır kaçarım.Hatta param varsa yan masanınkinide öderim iice artistik olsun
Şaka bi yana genelde ödemeyi tercih ederim.Ama illaki ben ödeyecem derse sorun çıkarmam.Biraz garip hissederim ama çaktırmam.Mutlu olacaksa ödesin.Hatta çok mutluysa hep o ödesin.

Çok çok mutlu oluyosa haftalını direk bana versin
Ne kadar uzattım lafı yaa
Çok ısrar ederse gönlü olsun diye ödetirim.Ama hiçbirzaman ben ödemesini teklif etmem.