Kız Arkadaşınıza Hesap Ödetir Misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Kız Arkadaşınıza Hesabı Ödetir Misiniz?

• Evet

Kullanılan: 12 41.4%
  • Hayır

Kullanılan: 17 58.6%

• Kullanılan toplam oy
    29
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omayra

Üye
Bekarken paylaşırdık hesabı kırışırdık. Hesabı tamamen sevdiğim adamın ödemesinden çok rahatsız olurum ve asla müsaade etmem (etmezdim). Şimdi durum farklı, eşim o benim, bütçe bir zaten. Ama eşimde paranın durması ve hesabı onun ödemesine ses etmem. Evlilik başka, sevgililik başka, sevgilime yük olmak asla istemem. Adam aynı adam, bir nikah ne çok şeyi değiştirmiş!! Pamuk eller cebe tocacımmm :D

Exalans

Exalans

Üye
daha neler bize ters

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Bekarken paylaşırdık hesabı kırışırdık. Hesabı tamamen sevdiğim adamın ödemesinden çok rahatsız olurum ve asla müsaade etmem (etmezdim). Şimdi durum farklı, eşim o benim, bütçe bir zaten. Ama eşimde paranın durması ve hesabı onun ödemesine ses etmem. Evlilik başka, sevgililik başka, sevgilime yük olmak asla istemem. Adam aynı adam, bir nikah ne çok şeyi değiştirmiş!! Pamuk eller cebe tocacımmm :D

Ben diyom bu kadın milleti nankör nankör :D

Evlenene kadar ay hep sen ödeme bende ödiyim zoruma gidiyo.Evlendikten sonra adam senin zaten kaybetme şansında yok ödet ödet dur :D temiziş :D

Şaka şaka.Yukardaki yazdıklarımın hiç bir geçerliliğinin olmadığını bilgilerinize arz ederim. :D

Param olduğu müddetçe kattii suretle ödetmem.Ödeyim diyenide masada bırakır kaçarım.Hatta param varsa yan masanınkinide öderim iice artistik olsun :D

Şaka bi yana genelde ödemeyi tercih ederim.Ama illaki ben ödeyecem derse sorun çıkarmam.Biraz garip hissederim ama çaktırmam.Mutlu olacaksa ödesin.Hatta çok mutluysa hep o ödesin. :D Çok çok mutlu oluyosa haftalını direk bana versin :D

Ne kadar uzattım lafı yaa :(

Çok ısrar ederse gönlü olsun diye ödetirim.Ama hiçbirzaman ben ödemesini teklif etmem. ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zaten ben açmıştım konuyu. Hiç farketmez benim için. Hesap falan hepsi hikaye. Yanımda mutluysa sorun yok :spr

Ozan

Ozan

Admin
Olmaz öyle şeyyy :nono:

:ehe

Altun.

Altun.

Üye
töbee töbee eski köye yeni adet olurmu öle şey

başımıza taş yağacak :D:D:D

manyak!

manyak!

Üye
ya erkeklere niye bu kadar ağır geliyo bilmiyorum bu hesap ödetme işi hayat müşterek! yemeği yerken iyide hesabı öderken niye bööle gurur yapıyolar anlamış diilim???

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
ya erkeklere niye bu kadar ağır geliyo bilmiyorum bu hesap ödetme işi hayat müşterek! yemeği yerken iyide hesabı öderken niye bööle gurur yapıyolar anlamış diilim???

Ne kadar yok desekte erkek ilişkide etkin rolü oynamak ister.Kadından daha güçlü olmak ister her konuda.

Bu da her alanda kadını bastırmaktan geçer.Özellikle maddi konularda bu çok ortaya çıkıyor.

Ataerkil bir toplumuz.Bu tür davranışların görülmesi doğal.

CooL'n'Quiet

Üye
zaten benim istediğim gibi bir kızsa böle bişeyi benden beklemez,öle istemem yan cebime koy misali deil bir keresinde sinemada parayı ödemiştim böle para kavgası olmustu kız bende vercem al su parayı dior ben almıom falan elinde poset vardı bunun su parayı tut bi poset yırtılıo dedi mal gibi tuttum parayı kız bastı kahkahayı bi dahada geri veremedim :D
zekasını takdir ettiğim bir kızdı..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sinemada parayı almazsan bir daha benim yüzümü göremezsin diyen kız arkadaşım bile oldu. Mecbur alıyorsun o zaman :)

manyak!

manyak!

Üye
en mantıklısıda bu zaten ! tekrar söylüyorum HAYAT MÜŞTEREK ve bayanın hesap ödemesi erkeklere ağır gelmemeli:oke:

POWER

POWER

Üye
Gelmemeli ama geliyo işte :?sl?k

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nedense bana hiç ağır gelmiyor :)

manyak!

manyak!

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;444889' Alıntı:
Nedense bana hiç ağır gelmiyor :)
e süper o zaman :oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefonda gelince yapacaklarımızı konuşuyorduk. Dedim bende para yok. Tamam ben alırım dedemden dedi. Hiçte alınmam gocunmam. :)

safakk

safakk

Üye
aaaaaaaamaaaaaaaaan bu da soru mu ya tabiki o ödiyecek niye hep erkekler ödesin ki:) :ehe ama tabi ara sıra bizimde ödememiz güzel olur:)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Her zaman kadın ve erkeğin eşitliği savunulur, sosyal yönden.. dolayısıyle; ödeme bir sosyal davranıştır bende ödemeye gelince eşit sayarım. :)

mservank

mservank

Üye
valla çıkçası ödetirim diyenleri pek beklemiyordum açıkçası ama bayağı varmış yemek yediğiniz zamanda alman usulü mü yapıyordunuz hesap işini?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Öyle olmuyor işte. Örnek veriyorum.

Yemeğe gittik hesabı ben ödedim tamamen, sinemaya gidincede kız arkadaşım alıyor biletleri. Arada üçün beşin lafı olmaz ki zaten. :oke:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Yaa ödetiriz yeri geldimi gönlü olsun diye ama genelde öderiz sorun olmaz. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt