kız arkadaşımla konuşacak konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok arkadas cocuk isi beni asar normal cikmaya devam seneyede nişan anca

kendin bilirsin zaten insan sevince oyle seyler gelmiyo aklina ama baska biri sokaktan gecsin bizim endustri meslekte apppooo hemen diyorlar

Abla paspasin olayim cigne beni :kro:
vay be ne ceylanlar var boyle seklemiyo :kro:

okudugum okuldan utaniyom kizlara endustri dedigim zaman benden kaciyo yav ama ben onlar gibi degilim tabi efendi cocuklarda var.
3 yıl mı
bence bi doktora görün

kanka asklar uzun yasanmali mesela ben 5 yil filan cikmak istiyom biraz aksiyonlu oluyo yok babam gorecek yok mahalleli falan

Tepkiler: Mücteba

avast

Üye
Valla hic tartismaya gerek yok bence. Konu mevzusundada abi konusacak konu nasil olmaz bende 2 senedir cikiyorum aileler biliyo falan yani olani biteni anlat iste esas uzun iliskide hersey konusulur cunku cevreleriniz ayni olur tanirlar ne oluyosa anlat yani olay secme

mhmtkrtp

Üye
Tartışma almış başını gidiyor ama sen ne yap biliyor musun kızı ara deki dünya kupasını almanya kazandı... )))

Tepkiler: Mücteba
Kişiye günahta ısrar ettirmek günah kazanmasına sebep olmak doğru değildir. Anlatırız kabul etmek yada etmemek ona kalmıştır. Israr etmek doğru değildir.

Zina : Erkek yada kadının nikah olmadan birlikte olmasıdır. Büyük günahlardandır. Zina günah değildir derse Allah'ın yasak ettiğini helâl etmektir ki kafir olur. Günah olduğunu kabul eder ancak yaparsa günahkâr olur.

Tepkiler: Dede

ByKatre

Üye
Doğru Söylüyorsunuz Aslında Hocam Yani Baktığımız Zaman İNsanlar NEfsi Heyecanlarını Örtmek İçin Artık Yok Onunla Çıktım BUnunla Şöyle Yaptım Onu Sevdim Bunu Sevdim Bunlar Ancak KEndimizi KAndırmamız İLe Gerçekleşecek Olaylar İNsan Bir Kere Sevdimi O İŞ Bitmiştir. Bi Daha Başkasına Bakmaz. Veya Mesela Şöyle DÜşünelim Bİr İnsan Sevdiğini Cehenneme Sürüklemek İSter Mi İstemez Şİmdi Çıkmışlar Kapalı Ablalarımız Abilerimiz Sokakta El Ele Kol Kola Olmaz Kİ Böyle Biz KEndimizi Kandırırız ONa yaklaşıyoruz Sanırız Ama Aslında Uzaklaştığımızın Farkkında Bİle Olamayız. Yani DÜşünsene GayriMeşru Bİr Yaklaşma (Rabb'im Muhafaza Buyursun.) Ne KAdar kötü olur. EE Kardeşim Hani Sen Seviyordun Ne Oldu Hani Onun Hakkında Kötü Bir Nİyetin Yoktu. NE Oldu Senin İş? Olmadı Değil Mi? Olmadı Be. Bırakın KArdeşler "HARAM İSE GÜLLER DALINDA KALSIN." DemiştiBİ Abimiz Ne GÜzzel Söz Değil Mi? Kardeşim Yapma Bİr İNsan Sevdiğini GÖz Göre GÖre Cehenneme Atmak, Yakmak İster Mi? Eğer Böyle Bir Düşüncesi Olan Varsa Bırak Kardeşim Sen Sevmemişsin ki Yazık Be Abi Belki BUnun Tanımmını Yapmak Bana DÜşmez Ama Belki BEn @messevim hocam kadar bilemem Bu İŞi Ama "İnsan Sevdiğine Bakmaya Bile Kıyamaz Be Abi Zina Nedir?" Eğer Ben Sevdiğimin Arkasından O Gözle Bakacaksam Bin Kere Yazıklar Olsun Bana! İNsan Düşünmeli Ya Bİlmiyorum Düşünceler Farklı Olabilir Ben Böyle Düşünüyorum. Bİ De Şöyle Dşünmek LAzım bAkın: Dİyelim Bir Kız 5 Kİşiyle Çıkmış. Düşünür (Ahmet şöyleydi, Mehmet böyleydi, İsmail' şu konuda daha iyiydi) Falan Artık EVleneceği Adamda BUnların HEpsine Bakar Bİri Eksik Kalsa Yıkılır. VEyahut O Daha Önce 5 kişiye Erkeğim Diye Baktı Ya Evlenince Kocasına Nasıl BAkacak?? EVlen KArdeşim (Yooook Abi SOrumluluk Alamam)Diyorlar O zaman yok kardeşim O zaman Yok! Veya Bir Erkek 10 Kızla Çıktı Hepsine Sevgilim Dİye Seviyorum Diye BAktı Evlenince Eşine Olan Sadakatini Nasıl Koruyacak?? Nasıl BEn Seni Seviyoruum Diye Yüzüne Bakacak?? Olmaz Değil Mİ Olmaz BE Abim!

Sürç-ü Lisan Ettiysem Affola!

Tepkiler: mehsevim, kamikaze456 ve Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
abi konu dağıldı la biri cevap versin kızla basbasa olunca aklima hic konu gelmiyo tavsiye verin

Tepkiler: ByKatre

0MG90

Üye
Oha konu nereden nereye gelmiş
Dünya kupasından bahset Almanya kazandı de bizde kazanmış sayılırız de

Invoke

Üye
söylemesen anlamamıştık espiriyi.

Tepkiler: Dede ve ByKatre
La konudan benim niye haberim yok.

Konuya herkes gelmiş. Bi ben gelmemişim.

Bence hobilerinden falan bahset. Devamı gelir zaten.

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
abi cevap verin konuya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...