Kız arkadaşımı daha çok sevdiğimi belirtmem için ne diyeyim?

Sponsorlu Bağlantılar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kız arkadaşımı daha çok sevdiğimi belirtmem için ne diyeyim?
Kız arkadaşımı çok seviyorum. Ne desem az kalıyor ama sevgimi anlatmaya yetmiyor gibi geliyor bana. Daha çok sevdiğimi anlatmak istiyorum ona :) Ne diyeyim sizce :)

D3N1Z

D3N1Z

Üye
demekki sevgini kelimelerle anlatamiyorsun..o zaman kelimelerine bir araci bul ve bi hediye esliginde onu ne kadar sevdigini soyle...

yok illa direk kelimelerle soyliyecegim diyorsanda ben ona bi şiir ya da bir dortluk yazmani tavsiye ederim...

nasil yazim beceremem ben diyorsan da sen yazmaya basla bak gerisi nasil geliyor ;)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çok güzel şiir yazarım da... Hediye konusunda sıfırım :( Nasıl hediye alınır onu bile bilmem. Sadece şiir yazsam yeter mi :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bence sevgi sözlerden çok hareketlerdedir...bana bütün gün seni seviyorum diyen birini istemem açıkçası...(günde bi kere desin ama :D :D :D ) neyse konuya dönelim... sen onu hatırlayarak,ona değer vererek,onu kırmayarak ve hep ilgili davranarak zaten yeterince belli edersin sevgini...e tabi bu hareketleri güzel sözlerle de desteklemek lazım ve ufak ama gönülden hediyeler sunman lazım..

erkekler hep bayanların paraya önem verdiklerini sanırlar ama sevdiği adamdan gelen ufacık bi hediye bile bayanları çok mutlu eder...çünkü o hediyenin anlamı hatırlanmak değer görmek ve sevilmektir...(pahalı hediyeler sadece bayanların birbirine hava atmalarına yarayan araçlardır o kadar...:) :) )
diye düşünüyorum ben... :)

D3N1Z

D3N1Z

Üye
bence hediye olarak oyle buyuk pahali biseye gerek yok aranizda olan bi anisi olan yada bi aniyi simgeleyen birsey ve onu destekleyen cumleler yeterli <3

Meyan

Meyan

Üye
ekmeğim, suyum sen bitmeyen baharımsın vazgeçilmezim falan fıstık yaz

Kadın milletini fazla şımartmamak lazım:pro:

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben konuyu biraz daha açayım :) 4 senedir birlikteyiz. Erzurum Atatürk Üniv'ni kazandı :( Kayseride kaldım ben. 2-3 ayda bir görüşebiliyoruz. Sürekli telefonla konuşuyoruz. Telefonda bazen sıkıyor açıkcası. Ne desem yanlış anlıyor :(

Geçen hafta yanına gittim hâlâ alışamamış yokluğuma. Geçen hafta sen buradaydın seninle şurada yemek yedik, şurada gezdik diyor :( Benim de içim parçalanıyor ama bir türlü üzülmesine engel olamıyorum :(

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Çok güzel şiir yazarım da... Hediye konusunda sıfırım :( Nasıl hediye alınır onu bile bilmem. Sadece şiir yazsam yeter mi :)

nasıl hediye alınır diye bişey yok...ben kendi görüşümü söyliym...ben bi erkek olsam sevgilime ayda bir ya da 2 ayda bir ufak hediyeler alarak küçük sürprizler yapardım (bileklik,kolye,çiçek ne biliym bi fular gibi) daha özel hediyeyi de doğum gününe saklardım...doğum gününde ona onu özel hissettircek bi hediye alırdım...(tabi bu daha değerli bişey olmalı öyle ufak şeyle geçiştirilmez :) ) (kendime yapılmasını istediğim şeyleri mi anlatıyorum ne bilinçaltı :P: :D :D :D :D :D :D :D )

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ekmeğim, suyum sen bitmeyen baharımsın vazgeçilmezim falan fıstık yaz

Kadın milletini fazla şımartmamak lazım:pro:

Meyan haklısın fazla şımartınca da oluyor :) Ama üzülmesine de dayanamıyorum :(

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nasıl hediye alınır diye bişey yok...ben kendi görüşümü söyliym...ben bi erkek olsam sevgilime ayda bir ya da 2 ayda bir ufak hediyeler alarak küçük sürprizler yapardım (bileklik,kolye,çiçek ne biliym bi fular gibi) daha özel hediyeyi de doğum gününe saklardım...doğum gününde ona onu özel hissettircek bi hediye alırdım...(tabi bu daha değerli bişey olmalı öyle ufak şeyle geçiştirilmez :) ) (kendime yapılmasını istediğim şeyleri mi anlatıyorum ne bilinçaltı :P: :D :D :D :D :D :D :D )

yasminoz kıs arkadaşım da hediyeleri çok beğeniyor :) Çok ufak hediye alsam da aşırı mutlu oluyor. Ama ufak bir sorun var işte nasıl hediye alınır onu bilmiyorum :) Tavsiyene uyacağım ama kolye ya da bileklik tarzı bir şeyler alacağım :)

Meyan

Meyan

Üye

Evet sürekli böyle birşey yaparsan senin ona aldığın hediye sana kıskançlık, dırdır, naz, kapris olarak geri döner:ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Süpriz yapacaksın gerisi hikaye. Önce meraklandıracaksın, sesin kötü olacak, kötü bir olay var gibi arayacaksın, telefonu açar açmaz sevdiğini söyleyeceksin. İşte o zaman o cümle daha değerli olur. Kötü bir şey beklerken duymak, normal zamanda söylemekten daha mutlu eder. Milyarlarca kez denendi, onaylandı her defasında oldu bu. Tabi birazda yetenek işi. :)

Di mi Daisy'm. :aman2:

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ahmet güzel bşir yöntem bu da yarın deneyeceğim bunu :) Çok teşekkürler :oke:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Evet sürekli böyle birşey yaparsan senin ona aldığın hediye sana kıskançlık, dırdır, naz, kapris olarak geri döner:ehe

ne alaka...kıskanç,nazlı ve kaprisli olan her şekilde olur zaten...bunları yapsanda yapmasanda....ayrıca vur ensesine al lokmasını olan kişileri de kimse pek sevmez..belli bi zaman sonra sıkılırlar..işin içinde biraz hareket olmalı diye düşünüyorum... :):):)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kesinlikle yasminoz katılıyorum sana :) Arada kıskançlık, nazlama hissi olacak ki ben de motive olayım :)

Daisy

Daisy

Üye
Süpriz yapacaksın gerisi hikaye. Önce meraklandıracaksın, sesin kötü olacak, kötü bir olay var gibi arayacaksın, telefonu açar açmaz sevdiğini söyleyeceksin. İşte o zaman o cümle daha değerli olur. Kötü bir şey beklerken duymak, normal zamanda söylemekten daha mutlu eder. Milyarlarca kez denendi, onaylandı her defasında oldu bu. Tabi birazda yetenek işi. :)

Di mi Daisy'm. :aman2:

Evet etkili bir yöntem. :@ Uyuz oluyorum ama, çok kötüsün. :ehe

Bu arada içinden gelenleri söylemen bence yeterli olacaktır.. :)

Meyan

Meyan

Üye
ne alaka...kıskanç,nazlı ve kaprisli olan her şekilde olur zaten...bunları yapsanda yapmasanda....ayrıca vur ensesine al lokmasını olan kişileri de kimse pek sevmez..belli bi zaman sonra sıkılırlar..işin içinde biraz hareket olmalı diye düşünüyorum... :):):)

Olmuyo işte biri senin üstüne ne kadar düşse, ne kadar fazla ilgi gösterse o kadar beklentin artar beklentini karşılamamaya başladığında kapris, şımarıklık vs çıkıyo ortaya ..Hareket olmalı ama harekete alıştırmaya gerek olmadığını düşünüyorum..

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Meyan bayanlarla olan diyaloglarını sorgulamak zaten heddime değil:) Senin o konularda ne kadar usta olduğunu bilmeyen mi var :kop:

qqmetreqq

Üye
kendi görüşümce olduğun gibi davran derim bakma genelde bayanlar hep sevgi ister ama bir çounun altında maço isteği vardır. yeri geldinde bagırcaksın yeri geldinde sevgini ifade edeceksin yapmacık olma oldugun gib davranmaya alıs genede yok diorsa bırka gitsin hayır gelmez. genelde bayanlar pofpoflan mak ister bi kısmı bi kısmı sert asabidir dediğim gibi olduğun gibi davrancaksın bi terazi misali dengede tutmaya çalışacaksın.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Hiç anlamam böyle şeylerden :nargile:
Seviyorsan ki çok sevdiğini söylüyorsun zaten o anlamıştır.

Üst Alt