) neyse konuya dönelim... sen onu hatırlayarak,ona değer vererek,onu kırmayarak ve hep ilgili davranarak zaten yeterince belli edersin sevgini...e tabi bu hareketleri güzel sözlerle de desteklemek lazım ve ufak ama gönülden hediyeler sunman lazım..
) diye düşünüyorum ben... 
4 senedir birlikteyiz. Erzurum Atatürk Üniv'ni kazandı
Kayseride kaldım ben. 2-3 ayda bir görüşebiliyoruz. Sürekli telefonla konuşuyoruz. Telefonda bazen sıkıyor açıkcası. Ne desem yanlış anlıyor
Benim de içim parçalanıyor ama bir türlü üzülmesine engel olamıyorum 
Çok güzel şiir yazarım da... Hediye konusunda sıfırımNasıl hediye alınır onu bile bilmem. Sadece şiir yazsam yeter mi
![]()
) (kendime yapılmasını istediğim şeyleri mi anlatıyorum ne bilinçaltı
)ekmeğim, suyum sen bitmeyen baharımsın vazgeçilmezim falan fıstık yaz
Kadın milletini fazla şımartmamak lazım![]()
Ama üzülmesine de dayanamıyorum 
nasıl hediye alınır diye bişey yok...ben kendi görüşümü söyliym...ben bi erkek olsam sevgilime ayda bir ya da 2 ayda bir ufak hediyeler alarak küçük sürprizler yapardım (bileklik,kolye,çiçek ne biliym bi fular gibi) daha özel hediyeyi de doğum gününe saklardım...doğum gününde ona onu özel hissettircek bi hediye alırdım...(tabi bu daha değerli bişey olmalı öyle ufak şeyle geçiştirilmez) (kendime yapılmasını istediğim şeyleri mi anlatıyorum ne bilinçaltı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
Çok ufak hediye alsam da aşırı mutlu oluyor. Ama ufak bir sorun var işte nasıl hediye alınır onu bilmiyorum
Tavsiyene uyacağım ama kolye ya da bileklik tarzı bir şeyler alacağım 
nasıl hediye alınır diye bişey yok...ben kendi görüşümü söyliym...ben bi erkek olsam sevgilime ayda bir ya da 2 ayda bir ufak hediyeler alarak küçük sürprizler yapardım (bileklik,kolye,çiçek ne biliym bi fular gibi) daha özel hediyeyi de doğum gününe saklardım...doğum gününde ona onu özel hissettircek bi hediye alırdım...(tabi bu daha değerli bişey olmalı öyle ufak şeyle geçiştirilmez) (kendime yapılmasını istediğim şeyleri mi anlatıyorum ne bilinçaltı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)

Evet sürekli böyle birşey yaparsan senin ona aldığın hediye sana kıskançlık, dırdır, naz, kapris olarak geri döner![]()

Süpriz yapacaksın gerisi hikaye. Önce meraklandıracaksın, sesin kötü olacak, kötü bir olay var gibi arayacaksın, telefonu açar açmaz sevdiğini söyleyeceksin. İşte o zaman o cümle daha değerli olur. Kötü bir şey beklerken duymak, normal zamanda söylemekten daha mutlu eder. Milyarlarca kez denendi, onaylandı her defasında oldu bu. Tabi birazda yetenek işi.
Di mi Daisy'm.![]()
Uyuz oluyorum ama, çok kötüsün. 

ne alaka...kıskanç,nazlı ve kaprisli olan her şekilde olur zaten...bunları yapsanda yapmasanda....ayrıca vur ensesine al lokmasını olan kişileri de kimse pek sevmez..belli bi zaman sonra sıkılırlar..işin içinde biraz hareket olmalı diye düşünüyorum...![]()